کد خبر: 3558492
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
در پاییز ۹۵؛

شرکت ۱۳۰۰ نفر در دروه‌های معارفی حرم بانوی کرامت

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول فرهنگی بانوان آستان حضرت معصومه(س) از حضور بیش از یک هزار و 300 قرآن‌آموز در دوره‌های معارفی حرم بانوی کرامت در پاییز 95 خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان حضرت معصومه(س)، مریم شهبازی، مسئول فرهنگی بانوان آستان حضرت معصومه(س) با اشاره به اینکه دوره‌های معارفی حرم مطهر در قالب ترم‌های سه ماهه بهار، تابستان، پاییز و زمستان برنامه‌ریزی شده است، گفت: در ترم پاییزه واحد فرهنگی در سال جاری بیش از یک هزار و 300 معارف‌آموز حضور داشتند.
وی با تأکید بر اینکه بیشتر این دوره‌ها ویژه بانوان بوده است، افزود: حضور نوجوانان و گروه‌های سنی بالای هشت سال نیز در این دوره‌ها بسیار پررنگ بود.
مسئول فرهنگی بانوان آستان حضرت معصومه(س) دوره‌های تفسیر، احکام عمومی، احکام بانوان، فضای مجازی، تربیت فرزند، سواد رسانه، مهدویت، نهج‌البلاغه، تربیت فرزند را از مهم‌ترین دوره‌های معارفی واحد فرهنگی در ترم پاییز عنوان کرد.
شهبازی آیین همسرداری، سیاست‌های مادرانه و دوره‌های معارفی اخلاق را از دیگر دوره‌های واحد فرهنگی در ترم پاییز دانست و افزود: در ترم زمستان اضافه بر شبستان نجمه خاتون(س)، رواق حضرت خدیجه(س) نیز میزبان برنامه‌های معارفی روزانه و محافل سخنرانی با محوریت موضوعات مختلف دینی و فرهنگی بوده و در  دو نوبت صبح و عصر پذیرای زائران و مجاوران آستان بانوی کریمه(س) است.
امیرعلی غزنوی
captcha