کد خبر: 3561362
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳

مبلغان البرزی از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنند

گروه معارف: امام جمعه چهارباغ گفت: مبلغان استان البرز باید از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تبلیغ دین و آشنایی جوانان با ارزش‌های اسلامی استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین قادر محمدی، امام جمعه چهارباغ در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: باید از همه ظرفیت‌ها برای ترویج فرهنگ زندگی سالم استفاده و زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را در جامعه فراهم کرد.
وی آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان نسبت به آسیب‌های فضای مجازی را از رسالت‌های مهم امروز مبلغان دینی دانست و با اشاره به فراگیر شدن استفاده از فضای مجازی در جامعه، گفت: دشمن با استفاده از این فضا به دنبال ضربه زدن به دین و نظام اسلامی است.
این مسئول بیان کرد: طلبه‌های جوان به عنوان مبلغان اسلامی که آگاهی به فضای مجازی هم دارند می‌توانند با جملات و مباحث فرهنگی با جوانان کار کنند، ذهنیت آن‌ها را با مطالب دینی و ارزشی آشنا کنند، در واقع می‌توانند در فضای مجازی در عرصه ارشاد و تبلیغ مثمر به ثمر باشند.
امام جمعه چهارباغ همچنین به پاسخگویی طلاب و مبلغان دینی به شبهات دینی در فضاهای مجازی اشاره و ابرازکرد: امروز جمعی از طلاب و روحانیون با حضور درشبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، با تشکیل گروه‌هایی به شبهات و پرسش‌های اعتقادی و دینی پاسخ داده و معارف اسلامی را تبلیغ می‌کنند.
محمدی در پایان بهره‌گیری از ابزار نوین ارتباطی را طریقی موثر در زمین‌گیر کردن دشمن در عرصه فضای مجازی برشمرد و گفت: ید با بهره‌گیری از روحانیون توانمند و اساتید دینی و ارائه مطالب مفید و اثرگذار با هجمه دشمنان در حوزه فضای مجازی مقابله کرد.

captcha