کد خبر: 3561490
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲

ارسال بیش از 800 اثر به دبیرخانه جشنواره رویش در یزد

گروه ادبی: دبیر اجرایی جشنواره دانشجویی رویش در یزد گفت: بیش از 800 اثر ادبی و هنری توسط دانشجویان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدعلی سالاری، دبیر اجرایی جشنواره ادبی هنری رویش از استقبال چشمگیری دانشجویان استان از این جشنواره دانشجویی خبر داد و اظهار کرد: بیش از 800 اثر ادبی و هنری در موضوعات و بخش های مختلف اعلام شده توسط دانشجویان به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.
وی از شروع داوری آثار ارسالی خبر داد و یادآور شد: مراسم اختتامیه و معرفی و تقدیر از برترین های این جشنواره دانشجویی در اواخر بهمن ماه جاری با حضور ادیبان و هنرمندان برتر کشوری برگزار خواهد شد.
سالاری گفت: در حاشیه مراسم اختتامیه، آثار فاخر دانشجویی ارسالی به جشنواره در قالب نمایشگاه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
دبیر اجرایی جشنواره ادبی هنری رویش تصریح کرد: علاقه مندان از طریق کانال تلگرامی قرارگاه دانشجویی مصاف با نشانی @qmasaf می توانند از آخرین اخبار جشنواره و برنامه ها مطلع شوند.
منبع: روابط عمومی بسیج دانشجویی یزد
captcha