کد خبر: 3561796
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
سقاچی مطرح كرد:

مشاركت 11 هزار نفری مردم فارس در مسابقه كتابخوانی نماز/ 27 دی‌ماه؛ زمان قرعه‌كشی

گروه فرهنگی: قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس با اشاره به برگزاری مسابقه سراسری كتابخوانی نماز از مشاركت 11 هزار و 615 نفر از این استان در این مسابقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام علی سقاچی، قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس امروز، 22 دی‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری مسابقه بزرگ كتابخوانی نماز گفت: این مسابقه به‌صورت سراسری و در تمام كشور و در راستای ترویج فرهنگ كتابخوانی و ترویج فریضه نماز با محوریت كتاب شیوه‌های دعوت به نماز حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در استان فارس برگزار شد.
وی با بیان اینكه در سراسر كشور بیش از 138 هزار نفر در این مسابقه شركت كردند، افزود: استان فارس با توجه به نسبت جمعیتی در رتبه نخست کشور قرار گرفت و بدون توجه به نسبت جمعیتی بعد از تهران، رتبه دوم کشوری را در این مسابقه به دست آورد.
سقاچی، آمار نهایی کسانی را که پاسخ صحیح در این مسابقه ارسال كرده‌اند را 886 نفر برشمرد و گفت: مراسم قرعه‌کشی با حضور برگزیدگان و اصحاب رسانه و صدا و سیمای مرکز استان روز دوشنبه، 27 دی‌ماه جاری از ساعت 9 الی 11 صبح در تالار آزادی شیراز واقع در پارک آزادی برگزار خواهد شد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس با بیان اینکه بیش از 13 هزار جلد کتاب شیوه‌های دعوت به نماز در سراسر استان توزیع شد، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، جهاد کشاورزی و شهرداری شیراز نهادهایی بودند که بیشترین توزیع کتاب را انجام دادند.
وی، تعداد شرکت‌کنندگانی که با ارسال پاسخنامه در این مسابقه در استان شرکت كردند را 11615 نفر اعلام کرد و افزود: کمیته امداد و جهاد در این مرحله نیز با ارسال بیش از یك‌هزار پاسخنامه بیشترین سهم را ایفا کردند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس در پایان از اهدای 4 کمک هزینه سفر عتبات عالیات، 13 سهمیه سفر مشهد مقدس، 50 سهمیه تفسیر قرآن کریم و جوایز ارزنده دیگری خبر داد که پس از قرعه‌کشی به برندگان تقدیم خواهد شد.
captcha