به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد چگنی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان در جلسه اقتصاد مقاومتی استان لرستان که شنبه، 25 دیماه در استانداری برگزار شد، گفت: در حوزه مدرسهسازی استان لرستان 823 خیر داریم که 123 خانم، 656 آقا و 44 مورد حقوقی هستند.
وی افزود: کل تعهدات خیرین از سال 78 تا به حال 294 میلیارد و 130 میلیون تومان بوده و 1010 کلاس درس با زیربنای 100 مترمربع در استان ساخته شده است.
چگنی یادآور شد: طی این سه سال نیز 103 میلیارد تومان تعهد خیرین بوده که بالغ بر 54 میلیارد و 400 میلیون آن محقق شده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان بیان کرد: حدود 67 پروژه برای سال 95 در قالب 264 کلاس درس داشتیم و دو مسجد نیز تا به حال ساخته شده است.
وی ادامه داد: همچنین 58 پروژه در قالب اقتصاد مقاومتی تعریف شده که تا به حال 24 مورد از آنها تحویل داده شده است و 13 پروژه نیز بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
چگنی گفت: طی این سه سال اخیر حدود 50 درصد تعهد خیرین محقق شده است و در تعهدات خیرین رشد چشمگیری داشتهایم.