کد خبر: 3563033
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶

برپایی دوره تربیت مربی آموزش عمومی قرآن در مؤسسه مکتب نرگس

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی آموزش عمومی قرآن با تدریس میثم طاهرآبادی در رباط‌کریم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دوره تربیت مربی آشنایی با قرآن و آموزش عمومی قرآن با تدریس میثم طاهرآبادی، مدرس قرآن و از اساتید تفسیر قرآن طی چهار ترم در مؤسسه قرآن و عترت مکتب نرگس رباط‌ کریم برگزار شد.
شرکت‌کنندگان در این دوره که بانوان بزرگسال که سابقه تدریس قرآن را داشتند، بودند، با قصص قرآن و روش‌های تفسیر و پژوهش در قرآن آشنا شدند. همچنین کلاس تفسیر میثم طاهرآبادی نیز با حضور بانوان صبح‌های پنج‌شنبه برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، دوره‌های امام شناسی، طرح جامع تربیت اسلامی ویژه مربیان و مادران و مکالمه عربی و صرف و نحو عربی نیز در این مؤسسه در حال برپایی است. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بییشتر می‌توانند با شماره  ۵۶۴۲۹۴۵۹ تماس بگیرند.
همچنین برای ثبت نام در این دوره‌ها می‌توانند به صورت حضوری به مؤسسه قرآن و عترت مکتب نرگس واقع در شهر رباط کریم، خیابان شهید نظردهی(گرجی)، کوچه شهید بهاری مراجعه کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۷ - ۰۹:۴۵
0
0
برپایی این دوره‌ها افزایش یابد
captcha