کد خبر: 3563845
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱

نمایشگاه گروهی عکس اربعین در همدان برپا می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول انجمن عکس بسیج هنرمندان استان همدان از برپایی نمایشگاه گروهی عکس اربعین در همدان خبر داد.

لیلا یوسفی، مسئول انجمن عکس بسیج هنرمندان استان همدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از همدان، اظهار کرد: نمایشگاه گروهی «عکس اربعین» ویژه همایش بزرگ پیاده‌‌روی اربعین حسینی سال 95 با ارائه 33 عدد عکس از 9 نفر عکاس همدانی در نگارخانه نگاه نو شهرداری همدان برپا می‌شود.
وی ادامه داد: بهزاد علیپور، عادل باخدا، مصطفی شیرمحمدی، حمیدرضا امیری‎‌متین، مسعود رحیمی، مهدی شریفی، یونس کریمی، مهدی مرادی و سارینا الیاسی عکاسان این نمایشگاه هستند.‌
یوسفی با بیان اینکه این نمایشگاه از 28 تا 30 دی در نگارخانه نگاه نو همدان پذیرای علاقه‌مندان است، اضافه کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه در وهله اول تشویق بیشتر مردم و عکاسان برای حضور در این مراسم بزرگ در سال‌های آینده و ثبت این واقعه بزرگ است.
وی عنوان کرد: از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه عکس گروهی تشویق و معرفی بیشتر هنرمندان برای ثبت لحظات چنین مراسم‌های بزرگی است اما نیاز است مسئولان حمایت بیشتری از هنرمندان داشته باشند.
مسئول انجمن عکس بسیج هنرمندان استان همدان بیان کرد: متأسفانه در میان این 9 عکاس تنها دو تن از عکاسان خبری موفق به دریافت مجوز عکاسی از داخل حرمین کربلا و نجف شدند و این محدودیت موجب شد تا نتوانیم از نیرو و استعداد سایر عکاسان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: بهتر است برای ثبت عکس از اینگونه مراسم‌ها تدابیر و هماهنگی‌های بیشتری صورت گیرد تا هنرمندان بتوانند حضور پررنگ‌تری در این مراسم‌ها داشته باشند.
یوسفی خاطرنشان کرد: همچنین این نمایشگاه از تاریخ 2 تا 7 بهمن در مجتمع عین‌القضات برگزار خواهد شد که در کنار آن جلسات نقد و بررسی با همکاری حوزه هنری، سازمان بسیج هنرمندان و شهرداری همدان نیز اجرا می‌شود.
captcha