به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از یزد، عباس احدپور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در پیامی حادثه شهادت جمعی از آتش نشانان در حادثه ساختمان پلاسکو تهران را تسلیت گفت.
وی در این پیام آورده است: «انالله و اناالیه راجعون» سوختید تا صدها جان نسوزد
به راستی که شهادت اصلی ترین پل رسیدن به معبود است و جانفشانی در راه حفظ جان هم نوع دلی بزرگ میخواهد و عظمی استوار و به حقیقت که این شهدای گرانقدر با عبور از این گذرگاه درخشان برای همیشه جاودانه شدند. این از جان گذشتگی تصویری دیگر از عزت و سربلندی رابرای ملت شریف ایران اسلامی به جای گذاشت و به همگان آموخت که راه شجاعت، فداکاری و انسانیت همچنان ادامه دارد.
حادثه تاسف بار سانحه آتش سوزی در ساختمان پلاسکوی تهران که منجر به ایجاد خسارت و تلفات جانی تعدادی از هم وطنانمان گردید موجب تاثر شدید شد.
این حادثه با تمام تلخیها و مرارتها، صحنه خلق حماسه و از خودگذشتگی آتش نشانانی گردید که جان شیرین خود را در راه خدمت به جامعه و مردم تقدیم نمودند،قهرمانانی که با شجاعتی وصف ناشدنی برای نجات جان همنوعان خود رهسپار میدان حادثه شدند و خود را در دود و آتش و آوار گرفتار نمودند تا همگان بدانند روح ایثار و حماسه توام با احساس مسولیت در نهاد و ضمیر مردم این مرز و بوم ریشه ای بس کهن داشته است.
اینجانب و همکارانم در جمعیت هلال احمر استان یزد که خود جامعهای سینه سوخته و عاشق راه شهادتیم، ضمن ابراز تاسف و همدردی، این فقدان و ضایعه بزرگ را صمیمانه به ملت شریف ایران و خانواده داغدار این عزیزان و جمعیت بزرگ و فداکار آتش نشانی کشور تسلیت عرض نموده و علو درجات معنوی را برای این مجاهدان غیور مسئلت مینمایم.
منبع: روابط عمومی هلال احمر یزد