کد خبر: 3567099
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳

آتش نشانان مظهر ایثار و ایستادگی‌اند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز گفت: آتش‌نشانان مظهر واقعی از خودگذشتگی‌اند که با حماسه‌آفرینی‌های خود، ایثار و شجاعت را در جامعه ترویج می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت الاسلام و المسلمین محمد صالحی، مدير كل اوقاف البرز، پنج شنبه، هفتم بهمن ماه در حاشیه مراسم غبارروبی آستان مقدس امامزاده طاهر(ع) كه با حضور رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزی استان البرز، شهردار منطقه چهار و جمعی از آتش‌نشانان منطقه چهار برگزار شد، ضمن عرض تسليت به مناسبت شهادت جمعی از آتش‌نشانان در حادثه ساختمان پلاسكو اظهار كرد: وداع جانسوز شهدای آتش‌نشانی، این روزها موضوع داغ محافل كشور است .
وی افزود: با وجود تلاش‌های ستودنی این قهرمانان مبارزه با آب و آتش به یکباره و در کمال ناباوری پس از مبارزه بی وقفه ناگهان این ساختمان فولادی همراه با شجاع مردان دلیرش فرو ریخت و ویرانه عظیمی از خود بر جای گذاشت.
اين مسئول بیان کرد: این عزیزان با اقدامی خارق العاده، از خودگذشتگی و به خطر انداختن جان خویش در این حادثه، ده‌ها نفر را که در شعله‌های آتش گرفتار بودند، نجات دادند.
صالحی گفت: یاد و نام پرخاطره جان برکفان سازمان آتش‌نشانی و نیروهای امدادرسان و درس ایثار و فداکاری این عزیزان تا همیشه بر خاطره‌ها باقی خواهد ماند.
مدیر کل اوقاف البرز در پایان ابرازکرد: امیدواریم بتوانیم قدر این قهرمانان و دلیرمردان بی‌نظیر کشور را بدانیم و یاد این اسطوره‌های شجاعت را زنده نگه داریم.

captcha