کد خبر: 3567968
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱
در سیستان و بلوچستان؛

احیای 22 واحد تولیدی راکد در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی

گروه اقتصادی: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری، 22 واحد تولیدی راکد در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی احیا شده و مجدداً به چرخه تولید و صنعت استان برگشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نادر میرشکار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان امروز، 10 بهمن در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، گفت: از ابتدای سال جاری، 22 واحد تولیدی راکد در قالب طرح‌های اقتصاد مقاومتی احیا و مجددا به چرخه تولید و صنعت استان برگشتند.
وی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یک نقشه راه است و چنانچه الزام‌های آن به‌درستی شناسایی و اجرا شود، می‌تواند مسیر آینده اقتصاد استان و کشور و دستیابی به اهدافی که در زمینه‌های اقتصادی و دیگر موارد مد نظر است را فراهم کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: بهبود فضای کسب و کار، رفع موانع تولید و قوانین و مقررات، بکارگیری فناوری‌های روز، تبادل اطلاعات با مجامع علمی دنیا، شناخت بازارهای هدف و آموزش مهمترین رویه‌ها در ارتقای بهره وری است.
وی بیان کرد: سیستان وبلوچستان یک استان صنعتی نبوده است، اما در حال حاضر مراحلی را طی می‌کند که تبدیل به یک منطقه صنعتی شود و با توجه به اینکه استان ما در زمینه صنعت و معدن مستعد است، می‌توان به‌زودی به این هدف دست پیدا کرد.
میرشکار اظهار کرد: باید ظرفیت‌های موجود در استان در زمینه صنعتی، معدنی و تجاری را به حداکثر برسانیم و واحدهای صنعتی را از طریق منابع و تسهیلات موردنیاز فعال کنیم.
captcha