کد خبر: 3568945
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷

اتمام ساخت درهای حرم امامین عسکریین(ع) در اصفهان

گروه جامعه: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان گفت: چهار در مطلای حرم امامین عسکریین(ع) که به‌دست هنرمندان این استان ساخته شده، آماده ارسال به سامراء است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، مصطفی نوریان رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با بیان اینکه حدود 50 هنرمند در رشته‌های نجاری، میناکاری، خوشنویسی، طلاکاری، معرق و قلمزنی در ساخت این درها مشارکت داشتند، گفتند: طراح این آثار نفیس، پرویز اسکندرپور خرمی است.

نوریان با بیان اینکه این درها از جنس چوب ساج، انار و گردو است، افزود: از مقادیری طلا و مس نیز برای تزئیین درها استفاده شده است.

به گفته وی، این درها هرکدام در ابعاد 1.21 در 2.20  متر طراحی و ساخته شده و قرار است در ورودی‌های حرم امامین عسکریین (ع) نصب شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با بیان اینکه در انتظار اعلام زمان انتقال و نصب از سوی مسئولان هستیم، گفت: به نیت پنج تن آل عبا و ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)، مضامینی برگرفته شده از آیات مقدس قرآن کریم، زیارت جامعه کبیره و اسماءالله و در قسمت بالای هر کدام از درها صلوات بر محمد و آل محمد طراحی و حک شده است.

وی یادآور شد: پیش از این نیز چند اثر نفیس همچون درهای حرم امام حسین(ع)، کتیبه‌های قتلگاه، روپوش مضجع امام حسین(ع)، امامین جوادین(ع) و حضرت مسلم ابن عقیل و ... در کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات اصفهان ساخته و به اعتاب مقدسه اهدا شده است.


اتمام ساخت درهای حرم امامین عسکریین (ع) در اصفهان

captcha