کد خبر: 3569239
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳

کتاب «چراغی در ظلمت» اثر ابوالقاسم عبدالهیان منتشر شد

گروه فرهنگی: کتاب «چراغی در ظلمت» اثر زنده‌یاد ابوالقاسم عبدالهیان با شمارگان هزار نسخه از سوی انتشارات پراکنده منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به همت اعضای انجمن ادبی ترکه میر شهرستان دلفان از کتاب مجموعه شعر عاشورایی «چراغی در ظلمت» اثر زنده یاد ابوالقاسم عبدالهیان رونمایی شد.
آیین رونمایی این کتاب طی هفته جاری با حضور شاعران، ادیبان، دبیران ادبیات فارسی، دانشجویان و هنرمندان در نگارخانه شهر مفرغ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دلفان برگزار شد.
کتاب «چراغی در ظلمت» را انتشارات پراکنده با شمارگان هزار نسخه روانه بازار نشر کرده است.
زنده یاد ابوالقاسم عبدالهیان، اوایل بهار ١٣٦٦ در خانواده‌ای مذهبی و فرهنگی دیده به جهان گشود. با تلاش و پشتکار فراوان توانست در سال ١٣٨٩ در رشته روانشناسی بالینی دانشگاه شاهد تهران دانش‌آموخته شود. در سال ١٣٩٢ در دوره کارشناسی ارشد همان دانشگاه پذیرفته شد. به‌علت پاره‌ای از مشکلات از ادامه تحصیل باز ماند. اراده خستگی ناپذیر، او را دوباره به عرصه دانش و دانشجویی بازگرداند و در سال ١٣٩٤ در دوره کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد کرمانشاه مشغول تحصیل شد.
وی از سال ١٣٨٤ به سرودن شعر روی آورد و اشعاری با مضامین مختلف نوشت. مجموعه «چراغی در ظلمت» نشان از عمق ارادت ایشان به سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) است.
زنده یاد ابوالقاسم عبدالهیان در دهم اردیبهشت‌ماه امسال برای همیشه کوچ کرد و به آسمان پیوست.
captcha