کد خبر: 3572690
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۹

ملت ایران با همبستگی همیشه از نظام و دولت حمایت کرده اند

گروه سیاسی: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: مرم همیشه در صحنۀ ایران با اتّحاد، همدلی و همبستگی خود همواره از نظام و دولت حمایت کرده اند و با حضور گسترده در راهپیمائی 22 بهمن تؤطئه های دشمنان را خنثی می کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، حجت الاسلام سیدمحمدعلی شهيدی، معاون رئيس جمهور و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران عصر روز گذشته در نشست شورای اداری استان یزد اظهار کرد: يزد شهر علماي بزرگ به‌ ويژه آیت‌الله حائری یزدی(ره)، آيت‌الله شهید صدوقی(ره) و آيت‌الله سيدروح‌الله خاتمی(ره) است كه اين افراد براي مردم يزد افتخار و برای جامعه و کشور روشنی بخش بوده‌اند.
حجت الاسلام شهيدی با بيان اينكه هر يك روز از ده روز ايام‌الله دهه فجر يك روز استثنايی برای ملت ما بوده است گفت: در نخستين روز دهه فجر خورشيد درخشان حضرت امام راحل طلوع كرد و روز آخر این ایام الله نيز با برچيده‌شدن نظام شاهنشاهی همراه بود.
وی به آيه قرآن كريم مبنی بر اينكه هيچ قومی سرنوشت‌شان تغيير نمي‌كند مگر اينكه خودشان آن را تغيير دهند افزود: اين قانون قرآن كريم جامع، اميدبخش و حركت‌آفرين است و گواهی اينكه سرنوشت شما به دست خود و نيز عزّت و ذلّت جامعه به دست خود شماست.
حجت الاسلام شهيدی با بيان اينكه مردم ايران پديده و انقلابی نو رقم زدند، ادامه داد: اقدامات دشمنان كه منجر به شهيد شدن یاران انقلاب، ائمه جمعه و مسئولان نظام شد، نتوانست آنها را به اهداف شوم‌شان برساند و اينگونه شد كه به جنگ تحميلی روی آوردند؛ آن هم جنگی كه با معيارهای دنيا سازش نداشت.
وی با طرح اين پرسش كه چه عاملی در اقتدار روز به روز ايران نقش داشته است، گفت: تا هنگامی كه حضرت امام خمينی(ره) زنده بود، رهبری قوی امام و پس از ايشان هدايت‌های مقام معظم رهبری مهمترين تأثير را در پيروزی و اقتدار كشور ايران داشته است.
نماينده ولی فقيه و معاون رئيس جمهوری افزود: دومين عامل مردم هستند كه با وحدت كامل در انقلاب نقش‌آفريني كردند و عامل سوم هم فرهنگ اسلامی جامعه ما بود.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به فرهنگ ايثار، فداکاری را لازمه توسعه كشور دانست و با بيان اينكه نهايت ايثار، شهادت است، گفت: 84 خانواده‌ كه پنج شهيد به انقلاب هديه كرده‌اند،64 خانواده چهار شهيدی و حدود هفت هزار خانواده دو شهيدي در كشور هستند كه ما در مقابل همه اين افراد مسئول‌ و ميراث‌دار آنها هستيم.
وی با تاکید بر اينكه در استان يزد توجه و حمایت خوبی از خانواده شهدا، ايثارگران، آزادگان و جانبازان شده است بيان كرد: درخواست من از مديران يزد اين است كه با خانواده‌هاي شهدا ديدار كنند؛ مراجعه‌كنندگان‌شان را به گرمي بپذيرند و در استخدام‌ها فرزندان و خانوادۀ شهدا و ایثارگران را در نظر بگيرند.
حجت الاسلام شهیدی با اشاره به فرارسيدن 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ملّت ایران با اتّحاد، همدلی و همبستگی خود همواره از نظام و دولت حمایت کرده اند و با حضور گسترده در راهپیمائی 22 بهمن مانند همیشه تؤطئه های دشمنان را خنثی می کنند.
منبع: استانداری یزد
captcha