کد خبر: 3574878
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲

گفتمان‌سازی مهم‌ترین وظیفه رسانه است

گروه فرهنگی: جانشین فرمانده سپاه استان البرز گفت: رسانه به معنای تبلیغ نیست بلکه کانالیزه کردن و گفتمان‌سازی مشکلات مردم، مهم‌ترین وظیفه رسانه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، سردار سید یوسف مولایی،  جانشین فرمانده سپاه استان البرز پیش از ظهر چهارشنبه، 27 بهمن ماه در آیین افتتاح کانون بسیج رسانه محمد شهر با بیان این که رسانه به معنای جمع‌بندی و انتقال اطلاعات با دقت، سرعت و صحت است اظهار کرد: کانالیزه کردن و اطلاع رسانی مطالبات مردم به مسئولان مهم‌ترین وظیفه رسانه‌هاست.
وی ارتقا سطح سواد رسانه‌ای را ضروری برشمرد و گفت: در دنیای امروز رسانه حرف اول را می‌زند و اگر رسانه‌های ما از سطح سواد رسانه‌ای بالایی برخوردار نباشند در مقابل تهاجمات فرهنگی دشمن پیروز نخواهیم شد.
سردار مولایی تصریح کرد: اگر می‌بینیم که نیروی انتظامی بخش عمده‌ای از مسائل را در رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌کند نشان از سواد رسانه‌ای است.
این مسئول در ادامه افزود: با افزایش سطح سواد رسانه‌ای اصحاب رسانه از طرفی می‌توان بر سطح آگاهی مردم افزود و از سوی دیگر در مقابل تهاجمات رسانه‌ای دشمن پاسخگو بود.
جانشین فرمانده سپاه استان البرز با تاکید بر این که دشمن 38 سال است که به طور واضح با جمهوری اسلامی می‌جنگد، عنوان کرد: رسانه‌های دنیا از اوایل انقلاب علیه کشور ایران هستند و تمام اقدامات جمهوری اسلامی را تا حد ممکن بر ضرر مردم و کمرنگ نشان می‌دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت جایگاه رسانه پرداخت و گفت: رسانه مجموعه‌ای از ابزارهای سخت افزاری، نرم افزاری و مغز افزاری است که با تقویت این نقاط قوت می‌توان بر دشمنان پیروز شد.

captcha