کد خبر: 3577261
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

متکدیان و کودکان کار تا پایان سال ساماندهی می‌شوند

گروه اجتماعی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: جمع‌آوری متکدیان به‌طور جدی در دستور کار دولت قرار گرفته و در استان نیز تا پایان سال ساماندهی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، محمدعلی طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد روز گذشته در جلسه هم‌اندیشی ستاد ساماندهی کودکان کار و متکدی‌گران استان در خصوص تصمیم کنونی استان دربارۀ متکدی‌گران و دست‌فروشان اظهار کرد: با توجه به قرارگیری در آستانه نوروز و تأکید وزارت کشور بر ساماندهی تکدی‌گران به‌ ویژه در شهرهای مهمان‌پذیر، برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت ساماندهی را در دستورکار قرار داده‌ایم.
طالبی اظهار تأسف کرد: در استان برخی دستگاه های مسئول آنگونه که باید به ساماندهی متکدیان نپرداخته اند و نتیجۀ آن هم افزایش متکدیان بوده است که چهرۀ شهر را تحت تأثیر قرار داده و مشکلات اجتماعی را دامن زده است.
رئیس ستاد ساماندهی کودکان کار و متکدی‌گران استان گفت: راه‌کارهایی برای تأمین زیرساخت‌ها و مکانی برای ساماندهی کودکان اندیشیده شد که متأسفانه شاهد بی‌توجهی دستگاه‌های مسئول در این زمینه بود‌ه ایم.
وی با تأکید بر اینکه فرهنگ و شرایط اجتماعی استان نباید تحت تأثیر تکدی‌گری قرار گیرد، بیان کرد: لازم است دستگاه‌هایی مانند نیروی قضایی و انتظامی، اداره بهزیستی و اداره اتباع و مهاجران خارجی و به ويژه شهرداري با محوریت فرمانداری یزد ساماندهی متکدیان تا پایان سال را پیگیری كنند.
طالبی گفت: لازم است ضمن جمع‌آوری متکدیان از سطح استان، محلی موقت برای نگه‌داری آنان تأمین و پیگیری شود مرکزی دائمی از سوی شهرداری به این امر اختصاص یابد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار افزود: باید شرایطی فرآهم شود که متکدیان در هیچ نقطه‌ای از شهر برای تکدی‌گری و دستفروشی احساس امنیت و آرامش نکنند.
طالبی همچنین بر فعال کردن تشکل های اجتماعی برای ساماندهی متکدیان، کودکان خیابانی و اتباع اشاره کرد.
یادآور می شود در این جلسه اعضا گزارشی از وضعیت متکدیان و کودکان کار استان بیان و دربارۀ راهکارهای چگونگی ساماندهی آنان هم‌اندیشی کردند.
منبع: استانداری یزد
captcha