کد خبر: 3579812
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶

نمایش «خاک و خون» مدافعان حرم اجرا شد

گروه فرهنگی: نمایش «خاک و خون» که از روز گذشته در تالار سوره اصفهان به روی صحنه رفته است، مجاهدت دو تن از مدافعان حرم ایرانی و افغان را روایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان اصفهان، نمایش «خاک و خون» به کارگردانی مصطفی جعفری جوزانی و احمد نخودیان از ساعت 19 روز گذشته در تالار سوره اصفهان به روی صحنه رفته است.
این نمایش که ریشه در تعزیه دارد تا سه‌شنبه 17 اسفندماه اجرا خواهد داشت و مجاهدت دو تن از مدافعان حرم ایرانی و افغان را در جبهه سوریه و در بین مردم روایت می‌کند.
در این اثر بازیگرانی چون ابوالفضل شریفی، محمدتقی شیخ، فاطمه حسنی و یدالله موسوی هستند و از بازیگران افغان نیز استفاده شده است.
نمایش «خاک و خون» منتخب دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج در استان هرمزگان شده و توانسته جایزه دوم بازیگری مرد (یدالله موسوی) و جایزه سوم بازیگری زن (فاطمه حسنی) را دریافت کند.

captcha