کد خبر: 3582662
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷

کوتاهی در امر تربیت، سلامت خانواده و جامعه را تهدید می‌کند

گروه اجتماعی: امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان گفت: توجه به تعلیم و تربیت فرزندان مهم‌ترین مسئولیت والدین است و کوتاهی کردن در این امر، سلامت خانواده و جامعه را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 20 اسفندماه، گفت: خداوند متعال به هر کس مسئولیت و وظیفه‌ای داده است، اگر همه به وظیفه خودشان عمل کنند، هیچگاه مشکلی به‌وجود نخواهد آمد، اما ریشه مشکلات آنجاست که جامعه بشری به تعهدات، وظایف و مسئولیت‌های خود عمل نمی‌کند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسئولیت‌هایی که بر دوش ما گذاشته شده است، مسئله تعلیم و تربیت است؛ باید فرزندان خود را طوری تربیت کنیم که به تعالیم الهی پایبند باشند، اهل عبادت و عمل صالح باشند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: الله تعالی برای ما بهترین دین، کتاب و پیامبر را عنایت کرده است. این نشانه جهالت و نادانی است که به قرآن و سنت افتخار نکنیم و در زندگی خود از آن فاصله بگیریم.
وی با بیان اینکه انسان با عمل به دستورات الهی و دوری از خواهش‌های نفسانی می‌تواند خودش را از عذاب جهنم نجات دهد، افزود: باید عمل به دستورات الهی را درون خانه‌های خود نهادینه کنیم؛ در خانه‌ای که گناه و بی‌نمازی باشد، در آن خانه بدبختی و نحوست می‌آید.
مولوی عبدالحمید اظهار کرد: توجه به تعلیم و تربیت فرزندان مهمترین مسئولیت والدین است و کوتاهی کردن در این امر، سلامت خانواده و جامعه را تهدید می‌کند.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان عنوان کرد: فرزندان سرمایه‌های ما هستند، باید به آنان بها بدهیم و برای تربیت، تعلیم و آموزش آنان برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کنیم.
captcha