کد خبر: 3584749
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱

همایش ملی قرآن و عترت از منظر اسلام‌شناسان ایران و جهان پایان یافت

گروه فعالیت‌های قرآنی: همایش ملی قرآن و عترت از منظر اسلام‌شناسان ایران و جهان از سلسله برنامه‌های همایش ملی «ریحانةالنبی» در شهرستان مهر به كار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، همایش ملی قرآن و عترت از منظر اسلام‌شناسان ایران و جهان از سلسله برنامه‌های همایش ملی «ریحانةالنبی» امروز، 26 اسفندماه در شهرستان مهر پایان یافت.

مراسم افتتاحیه این همایش روز گذشته با پیام تصویری آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی آغاز شد و در ادامه علمایی چون آیت‌الله ایازی، حجت‌الاسلام جوادی آملی، حجت‌الاسلام عظیمی و غیره به سخنرانی پرداختند.

بهزاد مریدی، دبیر علمی این همایش در این رابطه از دریافت 200 اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: از این تعداد 15 مقاله طی دو روز در قالب سخنرانی و پوستر و در 3 پنل تخصصی ارائه شدند.

این همایش دارای نشست‌های تخصصی بود كه در ۳ پنل و در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهر برگزار شدند؛ در نخستین پنل این نشست مقاله «تجلی اخلاق قرآنی در سیره نبوی» حجت‌الاسلام محمد شریفانی، «اقسام توحید در صحیفه سجادیه» محمد علی ساجدی، «كتاب‌شناسی حضرت فاطمه(س)» حجت‌الاسلام محمدرضا نوراللهیان مهاجر و «فاطمه زهرا(س) همتای قرآن كریم» حجت‌الاسلام جواد نیری ثابت ارائه شدند.

پنل دوم این نشست تخصصی نیز بعدازظهر دیروز با ارائه مقاله «مبانی آزاداندیشی و آفت‌ها در قرآن كریم» عبدالحمید فرزانه، «سیمای جامعه آرمانی در الهیات اجتماعی شیعه با تأكید بر فرهنگ غدیر» علی اكبر حسینی سده و محمد محمدرضایی، «نسخه‌های خطی قرآن ارزشمندترین بن مایه وحدت اسلامی» غلامرضا خوش اقبال، «حكومت دینی در عصر غیبت از منظر قرآن و عترت» الهه هادیان رسنانی برگزار شد.

پنل سوم این نشست‌ها نیز از صبح امروز آغاز شد كه در آن «روابط خانوادگی علی(ع) و فاطمه(س) نمونه كامل روابط قرآنی زن و مردم» محمدجواد سلمان‌پور آغاز شده و با ارائه مقاله‌های «خبر نحن معاشرالانبیاء لانورث ما تركناه صدقه در ترازوی نقد» محسن فاطمی، «اخلاق مدیریتی حكومت دینی از منظر امام علی(ع) در نهج‌البلاغه اعظم امینیان، رقیقه سلطان بیگی چورسی، «ضرورت مداومت بر ذكر از منظر قرآن و روایات» مهدی رحمانی، «واكاوی نحوه واكنش پیامبر اكرم(ص) نسبت به ارتكاب محرمات اخلاقی در جامعه» مجتبی جاویدی، زهرا آتشی و «فاطمه زهرا(س) در نگاه شرق‌شناسان با تكیه بر پژوهش‌های لویی ماسینیون، هانری كربن و آنه ماری شیمل» امیر پوررستگار، رسول محمدی و فاطمه نوفلی ارائه شدند.

captcha