کد خبر: 3586251
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۲
سازمان اوقاف اعلام کرد:

بقاع متبرکه کشور در روز طبیعت میزبان مردم هستند / توسعه فضای سبز اماکن متبرکه

گروه جامعه: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در روز طبیعت بقاع متبرکه و امامزادگان شاخص کشور که از ظرفیت‌های لازم فرهنگی، خدماتی و تفریحی وبوستان برخوردارند، میزبان مسافران نوروزی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری طرح نوروزی آرامش بهاری، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری طرح آرامش بهاری در 24۰۰ امامزاده و بقعه متبرکه کشور از 25 اسفندماه تاکنون ضمن قدردانی از تلاش تمامی همکاران مجری این طرح گفت: یکی از برنامه‌های پیش بینی شده در این طرح، میزبانی از مسافران و زائران نوروزی و اقشار مختلف مردم در روز سیزدهم فروردین ماه، روز طبیعت در بقاع متبرکه و امامزادگان همراه با اجرای برنامه های مختلف فرهنگی است. 
وی اضافه کرد: تمهیدات و اقدامات لازم جهت استقرار مردم و مسافران نوروزی در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه دارای ظرفیت صورت گرفته است و این اماکن مقدس روز سیزدهم نوروز، آماده میزبانی از مردم و مسافران نوروزی خواهند بود. 
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به جایگاه طبیعت و اهمیت آن از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) اظهار کرد: معمولا همه ساله جمع کثیری از مردم به واسطه عشق و ارادتی که به اهل بیت(ع) دارند در ایام تعطیلات به‌ویژه ایام نوروز به منظور بهره‌مندی از فضای معنوی و تفریحی در آستان‌های مقدس امامزادگان حاضر می‌شوند و در پایان تعطیلات و روز طبیعت هم به سیر وسیاحت در مناظر طبیعی و بوستانها و باغ ها می پردازند بر این اساس امامزادگان هم به لحاظ موقعیت اقلیمی و جغرافیایی مورد توجه مردم قرار می گیرند. 
شرفخانی ادامه داد: لذا به منظور تأمین آرامش  و آسایش مردم در استفاده از فضای معنوی و تفریحی بقاع متبرکه و خدمت رسانی بهتر به زائران اقدامات لازم در این زمینه از سوی این سازمان صورت گرفته و آستان مقدس امامزادگان کشور که از ظرفیت مناسب تفرج‌گاهی و گردشگری برخوردار هستند، در روز طبیعت، آماده میزبانی و پذیرایی از مردم و مسافران نوروزی خواهند بود. 
وی تصریح کرد: مسافران و گردشگران نوروزی، می‌توانند در روز طبیعت با حضور در جوار این آستانهای مقدس ضمن بهره‌مندی از فضای معنوی و زیارت امامزادگان عظیم الشأن از طبیعت پیرامون این بقاع نیز استفاده کنند. 
شرفخانی تصریح کرد : طی سالهای اخیر اقدامات خوبی در زمینه غرس نهال و توسعه فضای سبز امامزادگان دارای ظرفیت صورت گرفته است واین اقدام زمینه را برای اقامت واستراحت در این فضا ی طبیعی ومعنوی  برای مردم عزیز فراهم ساخته است.
captcha