کد خبر: 3588188
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
محبی‌پور:

راه مقابله با آمریكا تسلیم شدن و خوش‌بین بودن نیست/ اهمیت حفظ وحدت در تحقق اقتصاد مقاومتی

گروه سیاست و اقتصاد: فرمانده سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز با بیان اینكه آمریكا با حمله به سوریه نشان داد كه به هیچ چیز پایبند نیست، گفت: راه مقابله با آمریکای جنایتکار تسلیم شدن و خوش‌بین بودن نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی سپاه ثارالله(ع) شیراز، اسماعیل محبی‌پور، فرمانده این ناحیه از سپاه در مراسم صبحگاه با اشاره به حمله اخیر آمریکا به سوریه گفت: آمریکای جنایتکار با حمله به سوریه نشان داد که به هیچ‌چیز پایبند نیست و راه مقابله با آمریکای جنایتکار تسلیم شدن و خوش‌بین بودن نیست.

وی همچنین با تأكید بر اینكه امسال باید به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال به‌عنوان یک وظیفه نگاه کرد، گفت: مقام معظم رهبری در طی 20 سال گذشته هشت بار مسائل اقتصادی جامعه را نام‌گذاری شعار سال قرار دادند که به‌واسطه غفلت مسئولان این خواسته مهم تحقق‌نیافته است.

وی افزود: معظم‌له به‌واسطه محقق نشدن اقتصاد مقاومتی در سال‌های قبل بار دیگر این مقوله مهم را سالجاری اولویت قرار دادند و در کنار اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال هم عنوان کردند.

محبی‌پور ادامه داد: برای اجرایی شدن این فرمان باید با وحدت کار کرد و از مسئولان انتظار می‌رود به دنبال تحقق این مقوله در عمل باشند چراکه با شعار چیزی درست نمی‌شود.

فرمانده سپاه ثارالله(ع) شیراز اظهار کرد: سپاه در مقوله اقتصاد مقاومتی در حد بضاعت کمر همت بسته تا این مقوله در جامعه فرهنگ‌سازی شود و در این راستا بسیج سازندگی نیز در نواحی مقاومت سپاه رسالت پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی بر عهده دارد و امسال با رویکرد تولید و اشتغال‌زایی تلاش خواهد شد.

محبی‌پور بیان كرد: ما می‌توانیم زمینه‌ساز تحقق تولید و اشتغال باشیم که در پنج سال گذشته نیز سپاه در زمینه کارآفرینی و اشتغال اقدامات خوبی انجام داده است.

وی اضافه کرد: در محدوده ناحیه بسیج ثارالله(ع) از غرب شیراز تا منطقه خانه زنیان و ارژن اقتصاد مقاومتی و همچنین تولید و اشتغال با حمایت معاونت بسیج سازندگی در راستای اشتغال‌زایی مردم شتاب بیشتری می‌گیرد همچنین امسال حمایت از طرح‌های تولیدی اقتصاد مقاومتی در قالب تسهیلات در دستور کار است که به‌زودی جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

محبی‌پور در ادامه با برشماری فضیلت‌های ماه رجب گفت: از برکات ماه رجب ولادت حضرت علی است که مولا علی(ع) نخستین کسی بود که به ندای اسلام لبیک گفت و توفیقی بالاتر از این وجود ندارد که حضرتش در خانه خدا تولد یافت و در خانه خدا به شهادت رسید.

captcha