کد خبر: 3588696
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱
مهرابی:

اعتكاف فرصت تفكر و اندیشیدن است

گروه اجتماعی: مدیركل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به فرا رسیدن ایام اعتكاف گفت: اعتكاف فرصتی برای اندیشیدن و تفكر درباره این است كه از كجا آمده‌ایم و در كجا قرار داریم و به كجا خواهیم رفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با بیان اینكه اعتكاف فرصتی جهت نجوا با خداست، گفت: اعتكاف همچنین فرصتی برای اندیشیدن و تفكر درباره این است كه از كجا آمده‌ایم و در كجا قرار داریم و به كجا خواهیم رفت.

وی، همچنین ارزیابی انتخاب‌های فردی در طول زندگی و اینكه آیا به وظایف خود خوب عمل كرده‌ایم و از عمر و جوانی خود به چه نحو استفاده كرده‌ایم را از جمله مواردی دانست كه در فرصت اعتكاف می‌توان به آن‌ها پاسخ داد.

مهرابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری مراسم باشكوه اعتكاف در استان فارس، از فضاسازی و تبلیغات شهری در سطح شهر شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) جهت مراسم اعتکاف خبر داد و گفت: به‌منظور استفاده بهینه از فرصت معنوی اعتكاف، این مهم را در دستور كار خود قرار داده‌ایم.

وی اظهار كرد: امسال با توجه به استقبال گسترده مردم فارس از این مراسم معنوی، پیش‌بینی می‌شود كه ۱۲۰ هزار نفر در این مراسم معنوی حضور یابند و این رقم نسبت به سال گذشته که ۱۰۰ هزار نفر بود، رشد 10 درصدی خواهد داشت.

مدیركل تبلیغات اسلامی فارس با یادآوری اینكه 150 روحانی مستقر در روستاهای استان نیز در برگزاری اعتكاف مشاركت دارند، گفت:‌ ما تمام تلاش خود را جهت برگزاری هرچه باشكوه‌تر مراسم معنوی در استان فارس انجام می‌دهیم.

captcha