به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام و المسلمین رسول ابراهیمیان، معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران امروز 26 فروردین ماه در نشستی خبری با اشاره به برگزاری سیزدهمین اجلاسیه مدیران و موسسین حوزههای علمیه خواهران گفت: همه ساله اجلاس سراسری مدیران و دو سال یکبار مدیران و موسسان حوزه خواهران برگزار میشود. وی با بیان اینکه این اجلاس 29 تا 31 فروردین ماه برگزار خواهد شد اظهار کرد: این اجلاس سه بخش دارد که یکی تبیین اهداف و راهکارهای آینده مرکز، بخش دوم برپایی کمیسیونها برای ارایه مطالب مدیران و موسسان است و بخش سوم نیز مختص سخنرانی مدیران و مسئولان حوزه است.
ابراهیمیان با بیان اینکه شش کمیسیون در جریان این اجلاسیه که سیزدهمین اجلاسیه محسوب میشود برپا خواهد شد عنوان کرد: این اجلاسیه در مجتمع یاوران مهدی و مرکز فقهی ائمه اطهار برگزار خواهد شد.
ابراهیمیان گفت: شش کمیسیون این اجلاسیه شامل؛ زن، ازدواج، تحکیم خانواده؛ زن، باورها و رفتارهای دینی؛ زن، خانواده و عفاف و حجاب و صیانت اخلاقی؛ زن، خانواده و فضای مجازی و رسانههای جدید؛ زن، خانواده و تولید و مصرف و زن، خانواده و سلامت جسم و روان است.
وی همچنین با اشاره به برخی فعالیتهای حوزه علمیه خواهران عنوان کرد: حدود 466 مدرسه علمیه خواهران داریم که 396 مدرسه در سطح دو و 61 مدرسه سطح سه و ده مدرسه سطح چهار فعالیت دارند.
وی افزود: حدود 35 هزار طلاب فارغالتحصیل داریم و در سال 94 نیز 14 هزار نفر پذیرش شدند و طلاب غیرحضوری نیز حدود هفت هزار نفر هستند.
معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه در مقطع عمومی 54 هزار نفر مشغول تحصیلاند ادامه داد: در سطح عالی 9 هزار و در تخصصی نیز صد نفر مشغول هستند که مجموعه آن 63 هزار طلبه شاغل به تحصیل خواهد شد همچنین37 هزار نفر به صورت رسمی مبلغه هستند و به امر تبلیغ مشغولاند.
ابراهیمیان در پاسخ به سؤال ایکنا در مورد اینکه چند درصد مدارس خواهران توسط نیکوکاران احداث شده است عنوان کرد: 99 درصد مدارس توسط خیرین و هیئت امنا اداره می شود؛ مدرسه بعد از درخواست یک فرد روحانی، توسط هیئت امنا اداره می شود و دنبال گسترش این موضوع نیز هستیم و ارتباط مردمی خصوصا با خیرین از ابتدا در حوزه خواهران بوده است.
وی در پاسخ به ایکنا در مورد اینکه آیا مدرسه خاص قرآنی در حوزه خواهران وجود دارد یا خیر گفت: مدرسه خاص قرآنی نداریم ولی 135 کانون قرآنی در مدارس داریم که فعالاند همچنین در کنار آن، 370 هسته پژوهشی، 129 کانون و 41 انجمن پژوهشی وجود دارد و 530 کرسی آزاداندیشی داشتهایم؛ 22 هزار تحقیقات و 700 پایاننامه نیز تالیف شده است و هفت هزار وبلاگ ویژه طلاب وجود دارد ضمن اینکه مدارس سطوح عالی رشته تفسیر و علوم قرآنی را دارند.