کد خبر: 3590005
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳
معزی به ایكنا خبر داد:

30 و 31 فروردین‌ماه؛ زمان رقابت دانش‌آموزان نخبه قرآنی فارس/ رقابت 1900 نفر

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن،‌ عترت و نماز آموزش و پرورش فارس از برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان در این استان طی روزهای 30 و 31 فروردین‌ماه جاری خبر داد.

حسینعلی معزی، رئیس اداره قرآن،‌ عترت و نماز آموزش و پرورش فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان در این استان خبر داد و گفت: این مسابقات در دو بخش دختران و پسران طی روزهای 30 و 31 فروردین‌ماه جاری در شیراز برگزار می‌شود.

وی افزود: در روز 30 فروردین‌ماه 900 نفر از دختران دانش‌آموز قرآنی و در روز 31 فروردین‌ماه قریب یك هزار نفر از پسران دانش‌آموز قرآنی فارس به رقابت می‌پردازند.

معزی با بیان اینكه در این مسابقات به طور كلی ما میزبان 3 هزار نفر هستیم كه 1900 نفر دانش‌آموز و مابقی مسئول، سرپرست و داور هستند، گفت: این مسابقات به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه 3 شیراز و در مدارس منطقه پایگاه هوایی شهید دوران برگزار خواهد شد.

رئیس اداره قرآن،‌ عترت و نماز آموزش و پرورش فارس به رشته‌های این مسابقات اشاره كرد و گفت: مسابقات در رشته‌های قرآن شامل قرائت، ترتیل، حفظ، مفاهیم و تفسیر برگزار می‌شود كه حفظ به دو بخش عمومی و ویژه تقسیم‌بندی می‌شود و در رشته حفظ عمومی دانش‌آموزان متناسب با پایه تحصیلی به حفظ سوره‌های قرآن پرداخته و رشته حفظ ویژه هم شامل حفظ 5، 10، 15، 20 جزء و كل قرآن كریم است.

وی، زمان برگزاری مرحله كشوری این مسابقات را بعد از ماه رمضان امسال عنوان كرد و گفت: به طور كلی در سال تحصیلی 96-95 حدود 600 هزار نفر از دانش‌آموزان فارس با تكرار در رشته‌های مختلف (ممكن است دانش‌آموزی در چند رشته شركت كرده باشد) در مسابقات قرآن شركت كرده‌اند.

captcha