کد خبر: 3590088
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵

مسابقه «خاطره‌نویسی نماز» نویسندگان فارس را فراخواند

گروه فرهنگی: قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس از برگزاری مسابقه بزرگ خاطره‌نویسی با موضوع نماز خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سقاچی، قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از برگزاری مسابقه بزرگ خاطره‌نویسی با موضوع نماز خبر داد و گفت:‌ نویسندگان فارس می‌توانند در این مسابقه شركت كرده و همانند هر سال در چنین عرصه‌هایی خوش بدرخشند.

وی با یادآوری اینكه این مسابقه به همت ستاد اقامه نماز برگزار می‌شود، افزود: موضوعات این مسابقه شامل خاطره‌ای از آثار و بركات نماز در زندگی شخصی خود و یا اطرافیان، خاطره‌ای از عوارض و گرفتاری‌هایی كه در اثر بی‌نمازی در زندگی خود و یا دیگران می‌دانید، خاطره‌ای از شیوه‌های درست و یا غلط دعوت به نماز است.

سقاچی با بیان اینكه خاطره ارسال به صورت كتاب چاپ خواهند شد، گفت: همچنین خاطرات برگزیده این مسابقه در اختیار فیلم‌سازان جهت ساخت فیلم،‌ سریال و مستند جهت پخش از صدا و سیمای جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت.

قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این مسابقه را 20 خردادماه سال جاری اعلام كرد و گفت: زمان اعلام نتایج این مسابقه 5 تیرماه سال جاری همزمان با عید سعید فطر انتخاب شده است.

وی با اشاره به راه‌های ارسال آثار به دبیرخانه مسابقه گفت: علاقه‌مندان می‌توانند خاطرات خود را به آدرس ro.snamaz@gmail.com ارسال كرده و یا اینكه به شماره فكس 02188995139 ارسال كرده و یا اینكه به ستاد اقامه نماز شهرستان و یا استان خود مراجعه كنند.

سقاچی در پایان اعلام كرد كه علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه شركت در این مسابقه می‌توانند به سایت www.namaz.ir مراجعه كنند.

captcha