به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام و المسلمین محمود جمشیدی، امروز 31 فروردین در همایش مدیران و موسسین حوزههای علمیه خواهران در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه حوزه خواهران از بدو تاسیس پیشگام در حل مشکلات اجتماعی بوده است گفت: وظیفه حوزه در تداوم رسالت انبیاء تعریف میشود و همان طور که انبیاء از جنس مردم و در کنار آنان بودهاند روحانیت نیز این طور بوده و باید باشد.
وی اظهار کرد: علمای سلف همواره در کنار مردم بودهاند و دغدغه معیشت آنان را داشتهاند و یکی از این نمونهها دغدغه جمعی از بزرگان نسبت به تولید داخلی بوده است که فرمودهاند ما استفاده از تولیدات خارجی را حرام نمیکنیم ولی متعهد می شویم فقط از منسوجات داخلی استفاده کنیم و بر مردگانی نماز میخوانیم که کفنشان از تولید داخل باشد.
جمشیدی با تاکید بر هویت انقلابی حوزه با بیان اینکه حوزه اگر انقلابی نباشد هویت خود را از دست می دهد عنوان کرد: حوزه حامی مظلومان و مستمندان و حامی نظام است و هر جا لازم باشد پیشتاز است همان طور که امروز در دفاع از حرم پیشتاز است.
وی ادامه داد: امروز حوزه با وجود اینکه جزء ماموریت او نیست وارد عرصه آسیب های اجتماعی شده است و با تاسیس مدارس در نقاط محروم و حاشیه نشین شهرها و ارایه آموزش های دینی نقش خود را ایفا می کند.
جمشیدی بیان کرد: حوزه خواهران در تولید علم موفقیت های زیادی داشته است که تولید روزانه 9 هزار وبلاگ دینی، عضویت صدهزار نفر در شبکه کوثر نت و ساماندهی 37 هزار مبلغه از جمله این دستاوردهاست.
مدیر حوزه علمیه خواهران ادامه داد: حضور روزانه 30 هزار خواهر طلبه در مدارس و اقامه نماز و آموزش مسایل دینی، ایجاد 570 هسته پژوهشی و 713 کرسی آزاداندیشی از دیگر دستاوردهای این حوزه است.
وی بر لزوم توسعه تحصیلات تکمیلی در حوزه خواهران تاکید کرد و گفت: هم اکنون در سطح 3 در 14 رشته و در سطح چهار در 5 رشته طلبه می پذیریم ولی باید برای رسیدن به نظریه پردازی در حوزه خواهران تحصیلات تکمیلی تقویت شود و توسعه یابد.