کد خبر: 3591868
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲

آموزش 800 کودک معلول بازمانده از تحصیل در سیستان‌وبلوچستان

گروه اجتماعی: مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان از اختصاص 4 میلیارد ریال اعتبار جهت جذب کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: ان‌شاء الله 800 کودک معلول بازمانده از تحصیل از دوره‌های آموزشی بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، محمدرضا سراوانی، مدیرکل بهزیستی استان، شب گذشته در نشست مدیران تابعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی که در چابهار برگزار شد، گفت: بعضی از کودکان به دلیل مشکلات مالی خانواده و یا فقر فرهنگی از تحصیل بازمانده‌اند، بعضی هم معلولیت آنان سبب شده است تا از تحصیل باز بمانند.
مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: لازم است تا تمامی دستگاه‌ها از جمله بهزیستی و آموزش و پرورش تا حد توان به بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش کمک کنند.
وی اظهار کرد: بیش از 45 درصد معلولیت‌های بدو تولد، به دلیل اختلالات ژنتیکی است، بنابراین راه‌اندازی مرکز تخصصی ژنتیکی در استان برای شناسایی چنین معلولیت‌هایی یک ضرورت است و باید یکی از اولویت‌های ما باشد.
سراوانی ادامه داد: یک‌هزار مرکز و مؤسسه خصوصی برای توسعه خدمات اجتماعی، با سازمان بهزیستی همکاری دارند، بطوری که بیش از 95 درصد خدمات ارائه شده در سطح ادارات بهزیستی استان را بخش خصوصی انجام می‌دهد.
مدیرکل بهزیستی استان همچنین در پایان از اختصاص 4 میلیارد ریال اعتبار جهت جذب کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: بزودی ان‌شاء الله 800 کودک معلول بازمانده از تحصیل از دوره‌های آموزشی بهره‌مند خواهند شد.
captcha