به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از یزد، مصطفی سالاری، فرماندار یزد روز گذشته در جلسه هماهنگي برنامه های روز جهاني كار و كارگر و هفته معلم اظهار کرد: كارگران اين سرزمين در عرصه های مختلف کار و سازندگی، افتخارات عظیم و ارزشمندی را خلق کرده اند که بی شک بخش وسیعی از آن، مرهون کوشش و تلاش، قناعت و هوشمندی اين عزيزان است.
فرماندار يزد در ادامه با اشاره به در پيش بودن 12 ارديبهشت روز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: هفته بزرگداشت معلم هر سال فرصتي مغتنم براي قدرداني از زحمات فعالان عرصه تعليم و تربيت است.
رئيس شوراي آموزش و پرورش شهرستان يزد افزود: تكريم، تجليل و احترام به مقام شامخ معلم نبايد محدود به اين هفته باشد بلكه بايد با نهادينه ساختن فرهنگ سپاسگزاری در اقشار مختلف جامعه به ويژه در بين دانش آموزان اين كار در طول سال و به صورت مستمر انجام شود.
سالاري تصريح كرد: فعالیت و مشاركت آحاد مردم جامعه جهت اجرای برنامه ها متناسب با شان كارگران و معلمان در اين هفته مهم و اثربخش است.
فرماندار يزد از آمادگی كامل فرمانداری براي همكاري و پيگيري اجراي برنامه هاي بزرگداشت اين ايام خبر داد و تأكيد كرد: بايد زمينه مشاركت را براي فعاليت ساير ادارات و نهادهاي دولتي و غيردولتي در برنامه هاي هفته بزرگداشت مقام معلم و روز جهاني كار و كارگر پر رنگ تر از سال گذشته فراهم آوريم.
منبع: فرمانداری یزد