کد خبر: 3595135
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۶

تكریم ياد شهید آیت‌الله مطهری در شیراز/ نخبگان عقیدتی و خادمان شهدا تجلیل می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز از برپایی مراسم گرامیداشت شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و هفته عقیدتی در این ناحیه از سپاه همراه با تجلیل از نخبگان مربیان و هادیان عقیدتی، صالحین و خادم شهدا راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم مصطفوی، مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز امروز، 11 اردیبهشت‌ماه از برپایی مراسم گرامیداشت شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و هفته عقیدتی در این ناحیه از سپاه با حضور 250 نفر از مربیان و هادیان عقیدتی، صالحین و خادم شهدا راهیان نور خبر داد.

وی با یادآوری اینکه از 9 الی 15 اردیبهشت هفته عقیدتی در سپاه نامگذاری گردیده گفت: به مناسبت سالروز شهادت ایت الله مرتضی مطهری در 12اردیبهشت،هفته عقیدتی در این ایام نامگذاری شده است، گفت: شهید مطهری شخصیتی فکری و عقیدتی ناب بود که در حوزه علوم انسانی تحول ایجاد کرد.

مصطفوی با اشاره به اینکه گردهمایی بزرگ سالروز شهید استاد مطهری فردا، 12 اردیبهشت ساعت 17 در شیراز برگزار خواهد شد، گفت: این گردهمایی به منظور تبیین شخصیتی شهید آیت‌الله مطهری با سخنرانی آیت‌الله سیدشرف‌الدین ملک حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویر احمد توسط سپاه ناحیه ثارالله(ع) برگزار خواهد شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز ادامه داد: در این همایش به‌مناسبت هفته عقیدتی از مربیان و نخبگان نمونه عقیدتی و هادیان بسیج تجلیل می‌شوند و همچنین از راویان و خادمان شهدا که در اعزام‌های راهیان نور نقش راوی گری را برعهده دارند نیز قدردانی به عمل می‌آید.

وی با اشاره به اینکه به‌مناسبت هفته عقیدتی برنامه‌های متعددی در مراکز و پایگاه‌های بسیج سپاه ثارالله(ع) پیش‌بینی شده است، گفت: گرامیداشت مقام معلمتوسط مراکز بسیج فرهنگیان ناحیه یک و دشت ارژن در قالب نشست روشنگری، برپایی نمایشگاه کتاب آثار شهید مطهری، دیدار با ائمه جمعه، برپایی نشست‌های روشنگری و غیره از جمله این برنامه‌هاست.

captcha