کد خبر: 3595408
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸

پرداخت 200 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان البرز

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز گفت: سال گذشته 200 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان این استان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از  البرز، به نقل از کمیته امداد البرز، علی سالارکیا، مدیرکل کمیته امداد البرز، اظهار کرد: این تسهیلات زمینه اشتغال را برای یک هزار و 500 نفر فراهم کرد که با توجه به تصویب و تعیین اعتبارات ویژه برای سال 96 پیش‌بینی می‌شود، امسال بتوانیم یکی از بهترین سال‌های اشتغال‌زایی برای محرومان را رقم بزنیم.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات پرداختی این نهاد با در نظر گرفتن نوع شغل و در مشاغل کارآفرینی 250 تا 300 میلیون ریال است که بیشتر در زمینه‌های خدماتی، دامپروری، کشاورزی و صنایع دستی به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان غیرتحت حمایت فاقد شغل پرداخت می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد البرز افزود : با توجه به محوری بودن نقش توانمندی خانواده‌های محروم و کم بضاعت به عنوان گامی موثر برای جهش این افراد درمیدان اقتصادی، موضوع آموزش‌های فنی وحرفه‌ای به مددجویان فاقد مهارت با جدیت در حال انجام است و طی سال گذشته نیز حدود ده هزار نفر دردوره‌ای بلند مدت، کوتاه مدت و استاد شاگردی شرکت کرده‌اند.
سالارکیا بیان کرد: این نهاد در کنار اعطای تسهیلات به مددجویان مجری طرح‌های اشتغال، تعدادی از نیازمندان جویای کار را که توانایی دریافت تسهیلات را ندارند از طریق مراکز کاریابی طرف قرارداد به شرکت‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی معرفی می‌کند و در سال 95 بیش از یک هزار و 700 مددجو مشمول این خدمت شده‌‌اند.
captcha