کد خبر: 3596684
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶

ترویج سبک زندگی اسلامی؛ بهترین راهکار مقابله با تهاجم فرهنگی

گروه فرهنگی: مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت: دشمن برای از بین بردن بنیان خانواده برنامه‌ریزی هدف‌داری کرده و ترویج سبک زندگی اسلامی بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است.

حجت‌الاسلام سید عباس مسعودی، مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز تدوین و ترویج سبک زندگی اسلامی را یکی از وظایف مهم دستگاه‌های فرهنگی دانست و ابرازکرد: تدوین سبک زندگی اسلامی و بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود یکی از وظایف مهم دستگاه‌ها و متولیان امر فرهنگ اسلامی و قرآنی در سطح کشور است.
وی با تأکید بر اینکه تبلیغات اسلامی البرز با همکاری فعالان عرصه فرهنگ به‌ ویژه روحانیون مستقر تدوین و تبلیغ سبک زندگی اسلامی را در دستور کار خود دارد، گفت: اگر سبک زندگی اسلامی به معنای واقعی در جامعه نهادینه شود شاهد کاهش روزافزون معضلات فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود.
مسعودی با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی برگرفته از آموزه‌های قرآن کریم است، گفت: اگر این مهم به معنای واقعی در سطح جامعه نهادینه شود شاهد شکوفایی و بالندگی جامعه در تمامی عرصه‌ها خواهیم بود.
این مسئول با تأکید بر اینکه مسئولان اجرایی باید نسبت به دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای داشته باشند، گفت: اگر فرهنگ جامعه‌ای اصلاح شود این امر به‌خودی‌خود منجر به اصلاح سایر امور کشور به‌ویژه در حوزه اقتصاد خواهد شد.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان البرز بابیان اینکه تبلیغات اسلامی با برگزاری دوره‌های متنوع آموزشی ویژه فعالان عرصه فرهنگ اقدام می‌کند، گفت: اجرای گفتمان دینی، جلسات پرسش و پاسخ، برگزاری همایش‌های مذهبی با همکاری هیئت‌های مذهبی و روحانیون مستقر، بهره‌گیری از ظرفیت ۱۰۰ موسسه قرآنی خدمات فراوانی را در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و قرآنی ارائه می‌کند.

captcha