کد خبر: 3596960
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴
رئیس جهاد دانشگاهی:

علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های علمی با کشورهای اسلامی هستیم/ تاتارستان به دنبا‌ل تجربیات جهاددانشگاهی

گروه سیاسی: سید حمیدرضا طیبی در دیدار رئیس اتاق بازرگانی تاتارستان و هیئت همراه تصریح کرد: ما علاقه‌مند به توسعه همکاری با کشورهای همسایه به ویژه کشورهای اسلامی در زمینه‌های علمی و فناوری هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رامیل ماولیوتف، رئیس اتاق بازرگانی، ایدر گارائف، معاون و حسن اوزدن، نماینده تاتارستان در ایران پیش از ظهر امروز، 17 اردیبهشت‌ماه با حضور در جهاد دانشگاهی با سید حمیدرضا طیبی؛ رئیس و جمعی از معاونان این نهاد انقلابی دیدار کردند.
طیبی در این دیدار که به دعوت و هماهنگی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور انجام گرفت، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان، گزارشی در مورد فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های تحقیقاتی، پژوهشی، فرهنگی، صنعتی، تکنولوژی، تولید فناوری، بهداشتی، درمانی و فناوری‌های جدید ارائه کرد و گفت: کار ما در جهاد دانشگاهی پژوهشی، کاربردی و تولید فناوری‌ها‌ی مورد نیاز کشور است.
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه این نهاد پل بین دانشگاه، صنعت و جامعه است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی را به عنوان عناصر اصلی پیشرفت کشور مورد توجه قرار داده است.
طیبی با اشاره به عضویت چند نفر از اعضای هیئت دولت در هیئت امنای جهاد دانشگاهی گفت: گستره جغرافیایی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در سراسر کشور است.
رئیس جهاد دانشگاهی همچنین در این دیدار گزارشی از دستاوردها و پیشرفت‌های این نهاد در زمینه مهندسی و ساخت سیستم‌های برق و کنترل برای پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، ساخت ترانسفورماتورها، دکل‌های حفاری نفت نسل اول، دوم و سوم، تجهیزات آزمایشگاهی صنعت نفت، کنترل آلودگی صنعت‌های سیمان و آلومینیوم و بهینه‌سازی کارخانجات مولد آلودگی توضیحاتی ارائه کرد.
علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های علمی با کشورهای اسلامی هستیم/ تاتارستان به دنبا‌ل تجربیات جهاد دانشگاهی
رئیس جهاد دانشگاهی در رابطه با دستاوردهای جهاد در زمینه ساخت فرستنده‌های رادیویی، صنایع بالادستی نفت، لرزه‌نگاری، مدل‌سازی سه‌بعدی مخزن، تولید پودر میکروبی برای از بین بردن آلودگی نفتی از خاک و بذر قارچ‌های خوراکی نکاتی را مطرح کرد.
طیبی با اشاره به پیشرفت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه بهداشت و درمان گفت: جهاد دانشگاهی یکی از قوی‌ترین مجموعه‌ها در زمینه پزشکی در جهان است و توانسته به دانش جدید در علم پزشکی دست پیدا کند که به نوعی ساخت عضلات یدکی برای بدن انسان است.
رئیس جهاد دانشگاهی همچنین اضافه کرد: این نهاد در زمینه‌های تولید سلول‌های بنیادین، شبیه‌سازی حیوانات به ویژه حیوانات در معرض انقراض و کمیاب، تغییرات ژنتیکی در حیوانات، تولید داروهای ضد سرطان، درمان ناباروری و درمان زخم‌های بدخیم به ویژه زخم‌های مرتبط با دیابت صاحب دانش است.
طیبی در مورد فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز گفت: این نهاد دارای چهار رسانه است که دو مورد از بهترین خبرگزاری‌ها در زمره این رسانه‌ها هستند؛ یکی از آنها در عرصه عمومی و دیگری در حوزه تخصصی قرآنی فعالیت می‌کند.
وی با اشاره به انتشار 19 مجله علمی بین‌المللی و کتب معتبر از سوی جهاد دانشگاهی و حضور نمایندگان جهاد در سمینارهای معتبر علمی و فرهنگی گفت: ما علاقه‌مند به توسعه همکاری با کشورهای همسایه به ویژه کشورهای اسلامی در زمینه علمی و فناوری هستیم.
در ادامه این دیدار رئیس اتاق بازرگانی تاتارستان، نیز ضمن تشکر از رئیس جهاد دانشگاهی به دلیل میزبانی مطلوب و نیز معرفی این نهاد پویا، به معرفی ظرفیت‌های علمی، تحقیقاتی و صنعتی جمهوری تاتارستان و پیشگامی این جمهوری در عرصه‌های مختلف به ویژه تکنولوژی، آموزشی و صنعتی و مهندسی پرداخت و از رؤسا و مسئولان جهاد دانشگاهی دعوت کرد تا با سفر به تاتارستان از مراکز و بخش‌های مختلف بازدید کنند.
وی گفت: تاتارستان نیز مانند شما مراکز علمی و تحقیقاتی دارد که لازم است با مراکز جهاد دانشگاهی در ارتباط و تعامل باشند و از تجربیات یکدیگر استفاده کنند.
رئیس اتاق بازرگانی تاتارستان، با بیان اینکه در برخی جهات نیازمند تجربیات جهاد دانشگاهی هستیم، اظهار کرد: ما نیز همچون جهاد دانشگاهی فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف داریم که لازم است از ظرفیت‌های طرفین برای تجاری‌سازی محصولات یکدیگر استفاده کنیم.
در پایان این دیدار قرار شد تفاهم‌نامه‌ای میان طرفین در زمینه‌های فرهنگی و صنعتی و تداوم تعاملات فیمابین به امضا برسد.
captcha