به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا) از یزد، یونس افضل، دبیر ستاد انتخابات شهرستان تفت با دعوت از مردم برای مشارکت حماسی در انتخابات 29 اردیبهشت ماه از برنامهریزی برای اخذ رای از مردم شریف شهرستان تفت در روز انتخابات در 96 شعبه اخذ رای خبر داد.
افضل افزود: با اقدامات صورت گرفته در ستاد انتخابات شهرستان تفت، 31 شعبه ثابت و 65 شعبه سیار در روز انتخابات در سطح شهرستان آرای مردم شریف را اخذ خواهند کرد.
دبیر ستاد انتخابات شهرستان تفت افزود: از این تعداد، 18 شعبه اخذ رای شهری و 78 شعبه روستایی است.
وی ادامه داد: در روز انتخابات و در حوزه شهری، تعداد 14 شعبه ثابت و 4 شعبه سیار مسئولیت اخذ رای مردم شریف را در شهرهای تفت و نیر بر عهده دارند.
افضل تاکید کرد: همچنین در حوزه روستایی شهرستان تفت نیز تعداد 17 شعبه ثابت و 61 شعبه سیار مسئولیت جمع آوری آرای مردم شریف روستایی را در شهرستان عهده دار خواهند بود.
وی با اعلام آمادگی کامل ستاد انتخابات بر برگزاری انتخاباتی سالم و قانونمند در روز 29 اردیبهشت ماه اظهار کرد: امیدواریم مردم شریف شهرستان تفت همگام با مردم سراسر میهن عزیز اسلامی حماسه باشکوه دیگری را در انتخابات 29 اردیبهشت ماه رقم بزنند.
منبع: فرمانداری تفت