کد خبر: 3604897
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی البرز برای خدمات‌دهی در 14 خرداد

گروه اجتماعی: مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: بر اساس دستورالعمل 26 بندی در خصوص برگزاری مراسم ارتحال امام(ره) تمامی تدابیر لازم اندیشیده شده و دستگاه‌های خدماتی و امدادی در آماده‌باش کامل خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، مهدی مهرور، مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز، 9خرداد در نشست ستاد ارتحال امام راحل(ره) اظهارکرد: وظایف دستگاه‌ها در بزرگداشت ارتحال امام(ره) مشخص و در اختیار روسای ستادها در شهرستان‌های البرز قرار گرفته است.
وی افزود: تمام دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان به فراخور مسئولیت‌های محوله در آماده‌باش کامل قرار دارند و راه‌های پرتردد استان نیز در این روز با تجهیزات راهداری و اسکان موقت مهیای زائران خواهد شد.
مهرور بیان کرد: محورهای مواصلاتی استان البرز محل عبور استان‌های متعدد کشور است از این رو پیش‌بینی‌های لازم در نظر گرفته می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز اضافه کرد: در مسیرهای پرتردد نمازخانه، سرویس بهداشتی و سایر امکانات ضروری برای زائران در نظر گرفته شده است.
وی گفت: انتظار می‌رود با پیش‌بینی‌های صورت گرفته امسال نیز همچون سنوات گذشته شاهد برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) باشیم.
captcha