کد خبر: 3607436
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۶

پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت شهادت حجت الاسلام تقوی

گروه جامعه: در پی شهادت مظلومانه سیدمهدی تقوی؛ مدیرعامل سابق خبرگزاری ایکنا و از فعالان جامعه قرآنی کشور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پیامی عروج ملکوتی ایشان را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی در پیام حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی آمده است: 
در صحنه صف‌آرایی حق و باطل، چنین مقدر شد که نبرد میان عاشوراییان و یزیدیان در پهنه اعصار و قرون استمرار یابد. در عملیات مذبوحانه عده‌ای تروریست تکفیری در مجلس و حرم امام راحل که به شهادت و مجروحیت عده‌ای از مردم مسلمان و روزه‌دار میهنمان انجامید، یکی از مردان غیور و شریف ایران اسلامی نیز به خیل شهیدان پیوست.

شهید بزرگوار حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی تقوی، مدیرعامل سابق ایکنا و از فعالان قرآنی کشور امروز، در خون پاک خویش غوطه‌ور شد تا مانند مولای خود حسین (علیه‌السلام) با پیکری خونین به ملاقات محبوب نائل آیند. به‌راستی چقدر نادانند سفاکانی که گمان می‌کنند با به شهادت رساندن خادمان قرآن و میهمانان ضیافت‌الله در ایمان و اراده انقلابی و محکم ملت بزرگ ما خللی وارد خواهد شد. بی‌تردید و به کوری چشم تکفیری‌های سیاه‌دل، چنین جنایت‌هایی در بنیان مستحکم وحدت و انسجام امت مسلمان و مذاهب اسلامی نه تنها خدشه‌ای وارد نخواهد ساخت بلکه باعث استحکام هرچه بیشتر آن خواهد شد، و چنان که در کلام حق نیز تأکید شده، خداوند در کمین ستمکاران است.
اینجانب با عرض تسلیت شهادت جمعی از هموطنانمان به خصوص شهید سید و بزرگوار حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی تقوی، به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری، ملت بزرگوار ایران و خانواده‌های شهدا، برای شهدای عزیز این حوادث، و به خصوص شهید منظور، طلب اجر عظیم و برای مجروحین شفای عاجل مسئلت می‌نمایم.

حوادث امروز اوج درماندگی و حقارت داعش را به نمایش گذاشت

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام خاموشی در پیام جداگانه ای با مذبوحانه خواندن عملیات تروریستی امروز، آن را به قویاً محکوم کرد و ضمن تکریم مقام شهدای امروز برای مجروحان آرزوی شفای عاجل نمود. 
در این پیام آمده است:
انقلاب اسلامی ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی از همان بدو تولد با توطئه‌های داخلی و خارجی مواجه بود و پس از آنکه دست منافقین و گروهک‌های صدر انقلاب را از غائله‌آفرینی و ترور علیه ملت بیگناه کوتاه کرد، طی هشت سال دفاع مقدس، جانانه جلوی ارتش متجاوز حزب بعث که از پشتیبانی ابرقدرت‌ها هم برخوردار بود ایستاد. امروز ایران اسلامی با گذشت قریب به چهل سال از پیروزی انقلاب و استقرار نظام اسلامی چشم جهانیان را از صلابت و استقامت خود در برابر سختی‌ها خیره ساخته و نشان داده است که همواره به مدد ایمان مستحکم و همت بلند خویش از کوران حوادث سخت و نفسگیر، پیروز و سربلند بیرون آمده است.
از این رو، عملیات تروریستی امروز گروهک تکفیری بزدل و مزدور موسوم به داعش در حرم امام راحل عظیم‌الشأن و ساختمان جنبی مجلس شورای اسلامی در مقایسه با چهل سال پیشینیه انقلابی و جهادی ملت سلحشور ایران عملیات مذبوحانه و حقیری به شمار می‌آید که اوج درماندگی و حقارت این گروهک تکفیری را به نمایش گذاشت و نشان داد که این دمل چرکین در معرض از دست دادن ادعای پوشالی خلیفگی و در آستانه نابودی کامل قرار دارد.
به‌راستی چقدر احمقند سلفی‌های وحشی و سفاکی که گمان می‌کنند با به شهادت رساندن مسلمانان روزه‌دار در ماه مبارک رمضان، در ایمان و اراده انقلابی و محکم ملت بزرگ ما خللی وارد خواهد شد. بی‌تردید و به کوری چشم تکفیری‌های سیاه‌دل، چنین جنایت‌هایی در بنیان مستحکم وحدت و انسجام امت مسلمان و مذاهب اسلامی نه تنها خدشه‌ای وارد نخواهد ساخت بلکه باعث استحکام هرچه بیشتر آن خواهد شد، و آنچنانکه در کلام حق نیز تأکید شده، خداوند در کمین ستمکاران است.
اینجانب با عرض تسلیت به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری، ملت بزرگوار ایران و خانواده‌های شهدای امروز، ضمن محکومیت شدید این دو عملیات تروریستی که با دست جنایتکار آمریکا و اسرائیل و ایادی تکفیری آن‌ها به وقوع پیوست، برای شهدای عزیز این حوادث طلب اجر عظیم و برای مجروحین شفای عاجل مسئلت می‌نمایم.
 
captcha