کد خبر: 3607590
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۰

حضور «بابای مهربان» در نمایشگاه قرآن

گروه جامعه: غرفه «بابای مهربان» با ارائه خدمات ویژه آموزشی با هدف انس و الفت کودکان و نوجوانان به قرآن در بیست‌و پنجمین نمایشگاه قرآن فعالیت می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی امیدیان مسئول غرفه «بابای مهربان» در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت‌های این غرفه، گفت: با توجه به اهمیت آموزش و هدایت کودکان به مسائل دینی و قرآنی غرفه بابای مهربان با رویکرد آشنایی کودکان و نوجوانان به قرآن و عترت از طریق شیوه‌ها و شگردهای مختلف و ناب راه‌اندازی شده است.

وی افزود: با توجه به این شیوه‌ها تلاش می‌کنیم کودکان و نوجوانان را با قرآن مانوس کنیم؛ برخی از این شیوه‌ها شامل اجرای نمایش و ارائه قصه‌های شیرین قرآنی قبل و بعد از افطار است. یکی دیگر از این شیوه‌ها برگزاری مسابقه‌های مختلف و جذاب قرآنی است که از طریق قرائت قرآن و یا تردستی‌های جذاب آموزش می‌دهیم.

امیدیان ادامه داد: پرسش‌های قرآنی بخش دیگری از فعالیت‌های ما در این غرفه است که با توجه به آیات قرآن هرشب سوالاتی را مطرح می‌کنیم و که کودکان و نوجوانان با پاسخ به آنها هدایای ویژه‌ای را دریافت می‌کنند.

وی در خصوص علت نامگذاری این غرفه به نام بابای مهربان هم گفت: به دلیل اینکه ما در ماه مبارک رمضان قرار داریم و این ماه را با رحمت و بخشش و مهربانی می‌شناسیم ما هم غرفه را به نام رحمت، مهربانی، انس و الفت با قرآن بابای مهربانی نامگذاری کردیم.

به گزارش ایکنا بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن، اخلاق و زندگی» ٨ تا ٢٦ خردادماه سال جاری (همزمان با دوم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان) از ساعت ١٧ تا ٢٤ در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) میزبان علاقه‌مندان به قرآن است.

captcha