کد خبر: 3608824
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۲
آیت‌الله میرعمادی:

بقای دین به علائم و بقای بارگاه ملکوتی ائمه(ع) است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که محبت به اهل بیت(ع) نشان‌دهنده‌ معرفت انسانی است، اظهار کرد: اگر ائمه(ع) و بارگاه ملکوتی آن‌ها باقی باشد دین واقعی است و بقای دین به علائم و بقای بارگاه ملکوتی ائمه(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در مراسم رونمایی از درب حرم امامین عسکریین ورودی سرداب غیبت امام زمان(عج) که عصر یک‌شنبه، ۲۱ خردادماه در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه خرم‌آباد برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از همکاری مردم لرستان در ساخت این درب، گفت: خدا را شاکریم که مهر و محبت مردم لرستان به اهل‌بیت عصمت و طهارت در مقام عمل به نتیجه رسیده است.
وی با اشاره به این‌که خداوند متعال برای هدایت انسان‌ها پیامبرانی فرستاد، عنوان کرد: پیامبران به‌دنبال ارشاد مردم و رساندن مردم به کمال و قرب الهی تلاش کردند این در حالی‌است که پیامبر اسلام در راه هدایت انسان‌ها ۲۳ سال جهاد کرد.
آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که پیامبراکرم(ص) در راه تبلیغ دین بدترین شکنجه‌ها را متحمل شد، گفت: روزی پیامبر اسلام در داخل مسجدالحرام نشسته بود که یک مشرک شکمبه گوسفندی بر سر پیامبر انداخت و اطرافیان  مشرک شروع به استهزاء نمودند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که مشرکان سه سال پیامبر اسلام را در شعب ابوطالب در محاصره اقتصادی قرار دادند، افزود: محاصره اقتصادی مسلمانان و نبی مکرم اسلام در شعب ابوطالب به جایی رسید که مسلمانان برای یک وعده غذا نمی‌توانستند شکم خود را سیر کنند.
امام جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: پیامبر اسلام با یهودیان و منافقان برخورد کرد که در این راستا بیش‌از ۶۰ غزوه انجام داد.
این مفسر قرآن‌کریم با اشاره به این‌که محبت به اهل بیت(ع) نشان دهنده‌ی معرفت انسانی است، عنوان کرد: محبت به اهل‌بیت انسان را به سر منزل مقصود می‌رساند این در حالی‌است که محبت اهل‌بیت به این است که انسان از آنها اطاعت کنند و سیره‌ی آنها را دنبال کند.
وی ادامه داد: محبت اهل‌بیت به این است که به ریسمان آنها چنگ بزنیم زیرا سعادت دنیا و آخرت ما در تبعیت از ولایت است.
آیت‌الله میرعمادی با اشاره به این‌که ولایت راه کمال سعادت و خوشبختی است، تصریح‌ کرد: محبت گاهی به زبان است گاهی قلبی است و گاهی محبت عملی است کمااینکه در مقابل حسین بن علی(ع) مال دنیا هیچ ارزشی ندارد زیرا ما ائمه‌اطهار را باب هدایت و نور هدایت و میزان اعمال می‌دانیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: اگر ضریحی برای ائمه‌اطهار(ع) ساخته می‌شود اگر دربی برای حرم اهل‌بیت ساخته می‌شود برای آن است که ائمه منار اسلام و منار دین هستند.
امام جمعه خرم‌آباد گفت: اگر ائمه و بارگاه ملکوتی آنها باقی باشد دین واقعی است و بقای دین به علائم و بقای بارگاه ملکوتی ائمه است.
نماینده ولی‎فقیه در لرستان ضمن ابراز خرسندی از کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم لرستان در کمک به بازسازی عتبات عالیات گفت: هدایای مردم لرستان برای بازسازی عتبات و عالیات در کربلا، نجف، کاظمین و سامرا بر کسی پوشیده نیست.
وی ادامه داد: کاری که برای ساخت درب حرم امامین عسکریین ورودی سرداب غیبت امام زمان(عج) در لرستان صورت گرفت کار بی‌نظیری چه از نظر فنی و چه از نظر ظرافت کاری است.
captcha