کد خبر: 3610904
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲

شیوه تبلیغ نماز باید جذب‌کننده باشد/ اهمیت استفاده از ظرفیت رسانه‌ها

گروه فرهنگی: رابط فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان مهر تأكید كرد كه دعوت و تشویق به نماز باید شیوه‌ای هنرمندانه و مناسب داشته باشد تا مخاطب را جذب کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی فارس، حسین خوشنویس، رابط فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان مهر با تأكید بر اهمیت اقامه شعائر مذهبی در جامعه اسلامی، اقامه نماز و ترویج فرهنگ نماز در جامعه را منشأ تحول و برکات زیادی برای جامعه دانست.

وی افزود: توسعه فرهنگ نماز در خانواده، کارکنان دستگاه‌های اجرایی و اقشار مختلف می‌تواند اصلاح‌کننده بسیاری از ناهنجاری‏های اجتماعی باشد.

رابط فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهر با بیان اینکه نماز، انسان را از تمام بدی‏ها و آسیب‏ها دور نگه می‌دارد، گفت: نماز انسان را از فحشا نجات داده و به سرمنزل مقصود می‌رساند.

وی با اشاره به کاربرد شیوه‌های امروزی در توسعه فرهنگ اقامه نماز در جامعه افزود: دعوت و تشویق به نماز باید شیوه‌ای هنرمندانه و مناسب داشته باشد تا مخاطب را جذب کند.

خوشنویس ادامه داد: در فرهنگ‏‌سازی برای توسعه فرهنگ و ارزش‏های دینی بهتر است از افراد تأثیرگذار و رسانه‌ها به بهترین شکل استفاده شود.

captcha