کد خبر: 3615084
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۱
در رادیو اقتصاد؛

نقش روزی حلال در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بررسی می‌شود

گروه اقتصاد: رادیو اقتصاد، فردا سه‌شنبه 13 تیرماه در برنامه «روز از نو» به موضوع اهمیت کسب درآمد حلال می‌پردازد.

مژگان جعفرقلی‌زاده، مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: سلمان خدادادی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در برنامه فردا در خصوص این موضوع که کسب درآمد حلال چگونه می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند، صحبت خواهد کرد.

نقش روزی حلال در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بررسی می‌شود
وی ادامه داد: معرفی آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به کسب درآمد حلال دیگر موضوعی خواهد بود که در برنامه بررسی می‌شود.
مدیر روابط‌عمومی رادیو اقتصاد در پایان یادآور شد: برنامه «روز از نو» با هدف تنوع اطلاع‌رسانی و نشاط همگانی، کاری از گروه کشاورزی رادیو اقتصاد، به تهیه کنندگی مهدی شیار، روزهای شنبه تا پنج‌شنبه ساعت ۶:۳۰ به مدت ۸۵ دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.
captcha