کد خبر: 3615139
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۴

اجرای طرح سلامت اجتماعی در 5 نقطه از شهر

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان عنوان کرد: یکی از برنامه‌های شورای فرهنگی محلات ارتقا سلامت اجتماعی در محلات 5 گانه خضر، حصار امام خمینی(ره)، مزدقینه، انتهای چرم سازی و شهرک ولیعصر(عج) با محوریت مساجد است که هم اکنون در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین جواد حیدری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: همزمان با اوقات فراغت 17 پایگاه فرهنگی و تفریحی در سطح شهرستان راه‌اندازی شده است.

وی افزود: 4 پایگاه شهری و 13 پایگاه روستایی با هدف ارتقاء سلامت اجتماعی، افزایش مهارت‌های زندگی و توجه ویژه به شعار سال در مساجد، مدارس، حسینیه و کانون های فرهنگی فعالیت خواهند کرد.

حجت‌الاسلام‌ حیدری با بیان اینکه پایگاه‌های تابستانه از 10 تیر ماه فعالیت خود را آغاز نموده‌اند، اضافه کرد: 10 پایگاه تابستانی با همکاری گروه سراج و با حضور ائمه جماعات اعزامی از قم تا اوایل شهریور ماه در مناطق گردشگری، پارک‌ها و اماکن عمومی به امر تبلیغ و برنامه‌های مشاوره‌ای فعال خواهند بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان عنوان کرد: 60 کلاس قرآنی نیز توسط تشکل‌ها، موسسات و خانه‌های قرآنی در این ایام فعال است، در حال حاضر 17 شورای فرهنگی اجتماعی با هدف انسجام نیرو‌های انقلابی، ممانعت از موازی کاری و انجام آسان و سریع بسیاری از طرح‌های لازم در این منطاق دایر شده است.

وی بیان کرد: 17 شورای فرهنگی اجتماعی دایر در سطح شهر همدان شامل 4 نقطه از شهر و 13 نقطه در روستا هستند که درصدد هستیم شورای محلات را در تمام نقاط شهر و روستاها فعال کنیم.

وی ادامه داد: در این راستا یکی از برنامه‌های شورای فرهنگی محلات ارتقا سلامت اجتماعی در محلات 5 گانه خضر، حصار امام خمینی(ره)، مزدقینه، انتهای چرم سازی و شهرک ولیعصر(عج) با محوریت مساجد است که هم اکنون در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام‌ حیدری ابراز کرد: در این طرح 250 خانواده که قبلا وضعیت آنها از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته است به صورت ویژه تحت آموزش مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند و علاوه بر این، مشکلات آنها با همکاری و مشارکت خیران و دستگاه‌های حمایتی برطرف می‌شود.

captcha