به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی جامعه المصطفی(ص) آیتالله محسن قمی، معاون بینالملل دفتر مقام معظم رهبری 15 تیر در یازدهمین اجلاس مدیران و نمایندگان المصطفی(ص) گفت: امام زمان(عج) در جمع کسانی که عاشقانه و عارفانه همچون شعلهای جوشان زمینه ها را برای ظهور حضرت آماده می کنند، حضور به هم می رسانند. قمی جامعه المصطفی(ص) را یکی از ارزشمندترین سرمایه های انقلاب اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: جامعه المصطفی(ص) العالمیه ارزشمندترین مجموعه ای است که در سایه سار رهبر معظم انقلاب فعالیت نموده، یار و یاور ایشان است.
وی حمایت قاطع و صریح رهبر معظم انقلاب از المصطفی(ص) را از دیگر سرمایه های قابل توجه این مجموعه دانست و یادآور شد: ساختار های نهادینه شده المصطفی(ص) در داخل و خارج از ایران، یکی دیگر از سرمایه های ارزشمند این نهاد فاخر بین المللی به شمار می رود.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری برخورداری از کادر مجرب، متدین و متعهد را از سرمایه های قابل توجه جامعه المصطفی(ص) عنوان کرد و ابراز داشت: مدیرانی با کوله باری از تجربه و اخلاص از دیگر سرمایه هایی است که با مدیریت ارزشمند و قابل تقدیر آیت الله اعرافی فعالیت می کنند.
وی هیئت امنای المصطفی(ص) را از دیگر سرمایه های ارزشمند این نهاد بین المللی ذکر نمود و اظهار داشت: مهمترین سرمایه المصطفی(ص)، وجود ده ها هزار طلبه و فارغ التحصیل پرشور و شعوری است که با انگیزه ای الهی و مثال زدنی مسیر خود را در المصطفی(ص) به پیش می برند.
آیت الله قمی با تاکید بر این که صیانت از سرمایه های ارزشمند طلاب و دانش پژوهان را باید جدی بگیریم، اظهار داشت: جامعه المصطفی(ص) ابزار اصلی انقلاب در ارائه گفتمان های امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و انقلاب اسلامی به سراسر جهان است.
وی نقش اساتید و طلاب را در تولید و توزیع گفتمان های الهی برجسته دانست و یادآور شد: در هر گونه توسعه جامعه المصطفی(ص) باید توسعه گفتمانی مورد توجه قرار گرفته، بر خروجی محور بودن و تربیت دانش پژوهانی در تراز پاسخگویی به نیازهای جهانی و منطقه ای تاکید شود.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری یادآوری کرد: مجموعهای که ضمن برخورداری از علم و دانش کافی و آراستگی به تقوا، از تحرک لازم برخودار باشد، قطعا به دست آوردهای ارزشمندی در عرصه های مختلف علمی و اجتماعی دست خواهد یافت.
قمی در پایان تصریح کرد: جامعه المصطفی(ص) با ریشه ای هزار ساله، ادامه دهنده راه بزرگان و علمای دینی حوزه هایی است که در گذرگاه های مختلف تاریخی حضور داشتند.