کد خبر: 3616948
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶

کاهش ناهنجاری‌های جامعه در گرو ترویج فرهنگ حجاب

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان البرز گفت: ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه به میزان قابل توجهی آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد.

سردار بخشعلی کامرانی صالح، فرمانده انتظامی البرز در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: فرهنگ دینی و اسلامی که خود عنصرعفاف و حجاب است،عامل بازدارنده از معضلات اجتماعی است.
وی اضافه کرد: بی‌توجهی به حجاب و عفاف بخشی از آسیب‌های اجتماعی و ولنگاری فرهنگی محسوب می‌شود که باید به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشیم.
کامرانی صالح بیان کرد: پلیس در نظام اسلامی همواره با هنجارشکنان و برهم‌زنندگان نظم و امنیت برخورد می‌کند و این اقدامات ایجابی و سلبی در جای خود ضروری و تأثیرگذار است اما باید توجه داشته باشیم اگر اولویت را به اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی بدهیم دیگر لازم نیست به پیگیری‌های انتظامی متوسل شویم.
وی با بیان اینکه خانواده به عنوان کوچک‌ترین رکن جامعه باید به بحث حجاب و عفاف توجه ویژه‌ای داشته باشد، خاطرنشان کرد: در معضلات اجتماعی یکی از موضوعات بحث حجاب و عفاف است که در این زمینه دشمنان تهاجم زیادی را با شیوه‌های مختلفی در سطح جامعه انجام داده‌اند و انجام خواهند داد.
این مسئول تاکید کرد: تبلیغ مدگرایی و پوشش‌های غربی یکی از عواملی است که باعث گرایش نوجوانان و جوانان به آن‌ها شده که باعث سو استفاده برخی در واردات پوشاک و لوازم آرایشی قاچاق و غیرمجاز به کشور می‌شود که همین امر علاوه بر گسترش بدحجابی به اقتصاد و تولید ملی نیز ضربه می‌زند.
وی افزود: دشمنان در طول هشت سال دفاع مقدس جامعه ما را آزمودند و متوجه شدند که با جنگ سخت نمی‌توانند در برابر انقلاب اسلامی دوام آورند و مقابله کنند، که همه این موارد را در حوزه فیزیکی تمرین کردند و شکست خوردند.
کامرانی صالح گفت: در حوزه فرهنگی تعاملاتی با آموزش پرورش صورت گرفته است برای آگاه‌سازی دانش‌آموزان از هجمه‌های فرهنگی در مقاطع مختلف با به نمایش گذاشتن فیلم و عکس اقدامات فرهنگی مناسبی انجام شده است.
فرمانده نیروی انتظامی البرز تصریح کرد: تفاهم نامه‌ای با آموزش و پرورش منعقد شده، مشاوران و فرماندهان پاسگاه‌ها و کلانتری‌ها، جلسات متعددی را داشته است و آموزش‌های لازم را انجام می‌دهند.
این مسئول با اشاره به اقدامات معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان البرز در بحث معضلات اجتماعی، گفت: در بحث حجاب و عفاف به صورت مقطعی در برخی از پارک‌ها نمایشگاه‌هایی را در قالب معضلات و مشکلاتی که فرهنگ عفاف و حجاب دارد به تصویر کشیده می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌ها نیز به عنوان یکی از مراکز علمی ما و آموزش عالی می‌توانند همانطور که در موضوعات علمی نقش دارند در حوزه‌های فرهنگی و بحث حجاب و عفاف هم با توجه به اینکه بخش عظیمی از جامعه ما قشر دانشجو هستند نیز هم نقش‌آفرینی کنند.
وی یادآورشد: بخشی از معضلات اجتماعی در اماکن عمومی صورت می‌گیرد که این زمینه مکاتبات زیادی با اصناف و صنعت و معدن و تجارت انجام شده و گشت‌های مشترکی با متولیان این حوزه از جمله امور صنفی و اتحادیه مربوطه صورت گرفته و بسیار تاثیرگذار بوده است.
فرمانده نیروی انتظامی البرز گفت: ترویج صحیح فرهنگ عفاف و حجاب و اثربخشی بیشتراقدامات پلیس در این زمینه مستلزم همگرایی و هماهنگی همه نهادها و دستگاه‌ها و آحاد مردم است و باید با آن به صورت ریشه‌ای مواجه شد.

captcha