به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از یزد، حجت الاسلام حسینی، امام جمعه ابرکوه روز گذشته در آیین افتتاحیه چهارمین دوره آزمایشی مدارس دخترانه و پسرانه سفیران بهشت که با حضور والدین قرآن آموزان در سالن اجتماعات بنیاد قرآن برگزار شد، چهره های قرآنی را سرمایه مهم نظام اسلامی برشمرد و اظهار کرد: بحمدالله فعالیت های بنیاد قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) ابرکوه موجبات اعتلای معنوی شهرستان را فراهم نموده و بهترین سرمایه معنوی شهرستان است.
حجت الاسلام فتاحی، عضو هیات مدیره بنیاد قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) و مجتبی عزیزی، رئیس بنیاد قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) نیز در این مراسم سخنانی را بیان کردند.
در ادامه این مراسم تعدادی از فارغالتحفیظان دوره های گذشته، به بیان دیدگاه ها و تجربیات خود در زمینه حفظ قرآن پرداختند.
یادآور می شود رویکرد چهارمین دوره مدارس تخصصی سفیران بهشت وابسته به بنیاد فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) ابرکوه، حفظ کل قرآن در یکسال است که تاکنون سه دوره از آن در روستاهای ده عرب و صفی آباد ابرکوه برگزار شده و بالغ بر 75 فارغ التحفیظ داشته است.
همچنین در این دوره، علاوه بر قرآن آموزان بومی، قرآن آموزانی از دیگر شهرستانهای استان یزد، فارس، خراسان رضوی، البرز و سیستان و بلوچستان در شهرستان ابرکوه حضور خواهند داشت.