کد خبر: 3624814
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵

آموزش صحیح نماز به سوادآموزان اقدامی ارزشمند است

گروه معارف: معاون سوادآموزی استان یزد گفت: آموزش صحیح نماز به سوادآموزان کاری بسیار ارزنده و اجری عظیم دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، مرآت امین الرعایا، معاون سوادآموزی استان یزد روز گذشته در نشست مشترک با رئیس  ستاد اقامه نماز استان یزد در کارگروه استانی طرح نماز کلید بهشت اظهار کرد: آموزش صحیح نماز به سوادآموزان کاری بسیار ارزنده و اجری عظیم دارد.
وی با اشاره به تفاهم کشوری فی مابین سازمان نهضت سوادآموزی کشور و ستاد اقامه نماز گفت: در راستای اجرای تفاهم نامه فوق این طرح در استان یزد اجرا می شود و بر طبق آیین نامه اجرایی طرح تامین فضا و مکان و تشکیل و راه اندازی دوره بر عهده  معاونت سوادآموزی و تامین مربی بر عهده ستاد اقامه نماز است که برای سال اول این طرح در نواحی یک و دو یزد اجرا خواهد شد.
امین الرعایا تصریح کرد: در این طرح ابتدا آموزش دهندگان دوره آموزشی را به مدت 2  روز در روزهای  18 و 19 مرداد ماه فرا می گیرند و سپس آموزش صحیح نماز را در حین کلاس های سوادآموزی به سوادآموزان آموزش می دهند.
وی با اشاره به اینکه این طرح معنوی برای اولین بار در کشور در دست اجراست خواستار همکاری  خوب در اجرای این طرح شد.
حجت الاسلام حبیبیان، رئیس ستاد اقامه نماز استان یزد نیز از تلاش این ستاد در اجرای موفق این طرح خبر داد و گفت: تمام تلاش خود را بکار می بندیم تا این طرح با موفقیت و کیفیت اجرا شود.
captcha