کد خبر: 3625603
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴

لزوم حمایت مسئولان و خیّرین از فعالیت‌های فرهنگی اردوهای جهادی

گروه اجتماعی: امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: لازم است مسئولان و خیّرین از فعالیت‌ها و برنامه‌های متنوع فرهنگی گروه‌های جهادی در مناطق محروم که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، حمایت و پشتیبانی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدکاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد روز گذشته در دیدار با جمعی از مسئولان قرارگاه جهادی شهید محمدحسین محمدخانی ضمن قدردانی از تلاش های دانشجویان بسیجی و اعضای این قرارگاه در راستای محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم مناطق محروم و کمتر توسعه یافته بر لزوم توجه به برنامه های فرهنگی و جریان سازی ارزشی در روستاها تاکید کرد و اظهار کرد: لازم است مسئولان و خیّرین علاوه بر حمایت از برنامه های عمرانی در این مناطق از فعالیت ها و برنامه های متنوع فرهنگی گروه های جهادی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است حمایت و پشتیبانی کنند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد به لزوم ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی، ارائه آموزش های دینی و برگزاری جلسات حلقه های صالحین و نشست های پاسخ به شبهات در روستا اشاره کرد و افزود: تداوم برنامه های جهادی در طول سال و حضور مستمر جهادگران در روستاهای هدف باعث اثر بخشی بیشتر برنامه ها می شود.
وی در همین راستا تصریح کرد: امید است با پشتیبانی قرارگاه تشکیل شده و انجام کار تشکیلاتی منسجم این امر میسّر شود و فعالیت های انجام شده در روستا ها متدام تر و موثّر تر باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه ابراز امیدواری کرد حضور روحانیون و طلّاب جوان در گروه های جهادی دانشجویی و همکاری آن ها با دانشجویان در راستای خدمت گذاری به مردمان شریف روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته تعامل و همدلی بیتشر حوزه و دانشگاه های استان را به دنبال داشته باشد و اضافه کرد: همکاری این دو قشر تاثیر گذار در جامعه می تواند آثار و برکات بسیاری به همراه داشته باشد.
علی پور میرزایی، مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی استان به ارائه گزارشی از برنامه های انجام شده و فعالیت های در دستور کار قرارگاه جهادی شهید محمد حسین محمد خانی پرداخت.
منبع: بسیج دانشجویی یزد
captcha