به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره كل روابط عمومي شوراي نگهبان، آیتالله جنتی، دبير شوراي نگهبان امروز، چهارشنبه، 18 مردادماه در آغاز جلسه اعضای اين شورا، با اشاره به برگزاري مراسم تنفيذ و تحليف رياست جمهوري اظهار کرد: بحمدالله مراسم تنفیذ و تحلیف به خوبی اجرا شد و رهبر معظم انقلاب هم مثل همیشه مطالبی گوشزد کردند که این مطالب و مفاهیم باید مثل تابلو جلوی چشم مسئولان باشد و دیگران و مردم نیز باید پیگیر این مطالب باشند.
وی در ادامه ضمن برشمردن محورهای اصلی حکم تنفیذ رهبر معظم انقلاب گفت: بر اساس حکم تنفیذ رهبر معظم انقلاب، هم رأی ملت و هم تنفیذ ایشان موکول به حفظ و رعایت صراط مستقیم انقلاب و اسلام است.
دبير شوراي نگهبان سپس ضمن ابراز خرسندی از برگزاری مراسم تحلیف با حضور گسترده نمایندگان کشورهای خارجی افزود: تعداد كثيري از نمایندگان کشورهای مختلف در کمال آرامش و امنیت و نظم در ایران حاضر شدند و مراسم تحلیف به خوبی برگزار شد.
آیتالله جنتی همچنين در ادامه ضمن اشاره به حواشی به وجود آمده در مراسم تحلیف و بازتاب رسانهای و مردمی این حواشی، اضافه کرد: چطور این نمایندگان توجه نداشتند که نسبت به عمل آنها چه تفسیری صورت میگیرد و مردم و جامعه در خصوص این اقدام چه قضاوتی خواهند کرد. در مجموع کار این عده از نمایندگان کار خوبی نبود و با اعتراضاتی روبرو شد و به مسئله روز تبدیل شد.
آیتالله جنتی در پایان با اشاره به تحریمهای اخیر آمریکا، اين تحریمها را مسئلهاي بسیار مهم برشمرد و افزود: اين مسئله، مسئله سادهای نیست و خودشان گفتند که این تحریمهاي جديد بیسابقه و هدف اصلی اعمال آنها، زیر سؤال بردن نظام و حرکت در مسیر براندازی نظام جمهوری اسلامی است که باید توجه جدی و اقدام شایسته نسبت به آنها انجام شود.