کد خبر: 3635123
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷

زنده کردن واقعه غدیر زنده کردن نسل بشریت تا قیامت است

زنده کردن واقعه غدیر زنده کردن نسل بشریت تا قیامت است گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان همدان عنوان کرد: زنده کردن واقعه غدیرخم زنده کردن نسل بشریت تا قیامت است؛ لذا لازم است که به صورت جدی به این مهم پرداخته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، آیت الله غیاث‌الدین طه محمدی نماینده ولی فقیه در استان، یکشنبه، 5 شهریور ماه در جلسه ستاد هماهنگی برنامه‌های بنیاد غدیر در دهه امامت و ولایت اظهار کرد: غدیر مسئله‌ای است که با هر بار توجه به آن سراسر وجود انسان را غم فرا می گیرد.
وی افزود: با گذشت بیش از هزار و 400 سال از واقعه غدیر همچنان نتوانسته‌ایم عظمت و ارزش والای امر ولایت و امامت را در بین آحاد مردم جا بیندازیم که این خود باعث رنج و غصه انسان می‌شود.
آیت الله محمدی با بیان اینکه امروزه جهان از رهگذر رهبری ناسالم رهبران ملت‌ها و دولت‌ها رنج می‌برد اضافه کرد: پیامبران آسمانی برای هدایت بشر قدم بر کره زمین نهاده‌اند، از زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) تا به امروز انسان تا چه اندازه تاوان جنگ، آزار و اذیت رهبران ناسالم دولت‌ها را پس داده است.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: اهمیت و منزلت والای غدیر بر کسی پوشیده نیست و این مهم را می‌توان از حدیثی از ائمه اطهار که فرموده‌اند: «ثواب اعمال انسانی که از ابتدا تا انتهای عمر خود نماز بخواند و روزه بگیرد نسبت به کسی که تنها 18 ذی الحجه یا همان روز غدیر را روزه بدارد کمتر است».
وی عنوان کرد: همچنین در حدیثی دیگر از ائمه اطهار ذکر شده است که «اگر کسی روزه داری را در روز غدیر افطار کند گویا 2 میلیون شهید، صدیق و پیامبر خدا را افطار کرده است».
آیت‌الله محمدی با بیان اینکه پیامبران و امامان برای نجات بشریت آمده اند ابراز کرد: متأسفانه هنوز امامت و ولایت در تمام شئونات زندگی انسان وارد نشده است و بشر به صورت کاربردی از این موضوع بهره‌مند نشده است.
رئیس بنیاد غدیر استان یادآور شد: زنده کردن عید غدیر زنده کردن نسل بشریت تا قیامت است لذا لازم است که به صورت جدی به این مهم پرداخته شود و لازم است هر انسان، دسته، گروه و دستگاهی از توانایی‌های خود در معرفی هر چه بیشتر ولایت و امامت بهره مند شود.
وی گفت: برنامه‌های غدیر باید «نمود غدیر» داشته باشد به گونه‌ای که توجه آحاد مردم با مذهب و ملیت‌های مختلف را به غدیر و ولایت و امامت جلب کند همچنین این عید بزرگ نباید مختص ادارات و دستگاه‌های اجرایی باشد بلکه باید اصناف و مردم نیز وارد کار شوند.
امام جمعه همدان افزود: چگونه است که در روز عاشورا که فرزند غدیر است همه مردم از پیر و جوان، پزشک و مهندس و کارگر همگی به میدان می‌آیند و در حد توان خود به خدمت دوستاران امام حسین(ع) می‌پردازند حال در این میان غدیر اینگونه غریب و نا آشنا است.
captcha