کد خبر: 3636132
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹

ضروت ترویج فرهنگ وقف با استفاده از شیوه‌های نوین

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز بر ضرورت ترویج فرهنگ وقف با استفاده از شیوه‌های نوین تاکید کرد و گفت: برای حصول نتیجه باید تحولی عظیم در ارائه روش‌های تبلیغی وقف داشته باشیم.

حجت السلام محمد صالحی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به موضوع وقف و نقش آن در جامعه اظهارکرد: اصل وقف، سرمایه اقتصادی است که دارای کارکردهای اجتماعی بوده و در بعد فرهنگی هم فعال است.
وی افزود: امروز برخی افراد با نگاه غلط به وقف موجب می‌شوند تا توقعاتی در بین مردم به وجود آید و دیدگاه مردم نسبت به وقف تغییر یابد که باید برای این مهم تدابیری لازم  را اندیشیده و برنامه‌های درست تدوین و تبیین کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز اضافه کرد: یکی از وظایف مهم حوزه فرهنگی و اجتماعی این است که حقیقت وقف و مدیریت صحیح آن را برای مردم تبیین کند تا به سر مقصود خود که همان مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی است، دست پیدا کنیم.
صالحی با بیان اینکه وقف یک اقدام فرهنگی و خداپسندانه است، یادآور شد: بیان و اجرای این مهم باید با شیوه‌های نوین و جذاب فرهنگی باشد، تا در بین مردم جامعه رشد پیدا کند.

captcha