کد خبر: 3636918
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸

عید قربان، پیام‌آور نگریستن توأم با کرامت است

گروه اقتصادی: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عید قربان، پیام آور تسلیم بودن در مقابل فرمان الهی، نگریستن توأم با کرامت و زدودن غبار تبعیض از نگاه‌هاست؛ در این روز بزرگ باید نگاه‌هایمان را زیباتر کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته در آیین افتتاحیه کارخانه پلیمر پاکت پرند زاهدان که با حضور دکتر نهاوندیان در شهرک صنعتی این شهرستان برگزار شد، گفت: عید قربان زیباترین پیام‌ها را برای بودن بر موضع انسانیت دربردارد.
وی ادامه داد: عید قربان، پیام آور تسلیم بودن در مقابل فرمان الهی، نگریستن توأم با کرامت و زدودن غبار تبعیض از نگاه‌هاست؛ در این روز بزرگ باید نگاه‌هایمان را زیباتر کنیم.
استاندار اظهار کرد: اگر نگاه‌هایمان زیبا شود و با وسعت دید به همدیگر بنگریم، محصول آن امنیت و توسعه خواهد بود. وقتی احساس ناامنی از ذهن‌ها زدوده شود، زایش و رویش به بار می‌آورد.
وی بیان کرد: امروزه ما موظف هستیم که امید را در جامعه احیا کنیم؛ نباید احساس ناامیدی در مردم وجود داشته باشد. خداوند می‌فرماید لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّه؛ یأس و ناامیدی در درگاه الهی جایگاهی ندارد.
هاشمی ادامه داد: امروز خوشبختانه روحیه امید و نشاط در سیستان و بلوچستان موج می‌زند، احساس ناامنی از بین رفته است و انشاالله با تقویت زیرساخت‌ها می‌توان روند توسعه استان را تسریع کرد.
محمدرضا احسانفر، مدیرعامل شرکت صنایع سیمان زابل نیز در این مراسم با اشاره به روند پیشرفت این مجموعه، بیان کرد: حدود 18 سال پیش که اولین همایش استعدادهای استان برگزار شد، در حضور دکتر نهاوندیان از پتانسیل‌های استان گفتیم و ایشان گفتند که باید کاری کرد تا این پتانسیل‌ها، بالفعل شود.
مدیرعامل شرکت صنایع سیمان زابل اظهار کرد: با تلاش و همت همکاران، امروز مجموعه شرکت‌های صنایع سیمان زابل بزرگترین صادرکننده سیمان به افغانستان و نیز کانون اشتغال استان است.
احسانفر ادامه داد: شرکت صنایع سیمان زابل 1100 اشتغال پایدار و بیش از 4 هزار اشتغال غیر مستقیم ایجاد کرده است و امیدواریم بزودی اشتغال 10 هزار نفری را جشن بگیریم.
captcha