کد خبر: 3638276
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳

حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، حفظ ارزش‌های اسلامی است

گروه سیاسی: معاون سیاسی انتظامی فرمانداری نظرآباد با تاکید بر اینکه ارزش‌های دفاع مقدس گنجینه‌های نظام هستند، گفت: حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، حفظ ارزش‌های اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، رضا زینی‌وندمقدم، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری نظرآباد، 13شهریور در نشست هماهنگی ستاد این شهرستان، اظهارکرد: اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در سطح بین‌المللی مرهون خون شهدا است و به همین دلیل تمام ادارات باید به نحو احسن برنامه‌های هفته دفاع مقدس را اجرا کنند.
وی با اشاره به مجاهدت و از خودگذشتگی شهدای انقلاب اسلامی گفت: همان گونه که شهدا برای دفاع از اسلام از جان خود گذشتند و به میدان جنگ و دفاع از انقلاب و ارزش‌های آن آمدند ما نیز در انتقال ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس به نسل های آینده نباید کوتاهی کنیم.
این مسئول تاکید کرد: تمام ادارات سطح شهرستان باید با تشریح و تبیین برنامه‌های محوری و تأثیرگذار در این ایام و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته در این خصوص حضور فعال داشته باشند.
معاون سیاسی انتظامی فرمانداری نظرآباد با اشاره به تشکیل کمیته‌های متنوع برای پیشبرد برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: تمام ادارات در کمیته‌های خاص خود قرار گرفته‌اند و در جلسه‌های اختصاصی فعالیت های آنان تشریح داده خواهد شد.
در ادامه سرهنگ محمد جان‌محمدلو، معاون فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نظرآباد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزاری رژه موتوری، رژه حماسی، عطرافشانی گلزار شهدا، دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهدا، برپایی نمایشگاه‌های نقاشی و مقاله‌نویسی با موضوع دفاع مقدس و به صدا در آمدن زنگ مقاومت را از مهم‌ترین برنامه‌های هفته دفاع مقدس در نظرآباد برشمرد.

captcha