کد خبر: 3639324
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
مهدوی‎امین:

حضور روحانیون در جمع مردم مطالبه جامعه است

گروه فرهنگی: مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان این‌که روحانیت باید مردمی باشند، حضور روحانیون در جمع مردم را مطالبه جامعه دانست و افزود: در طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی، روحانیون مستقر محور فعالیت‌ها هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان، در جلسه کارگاه آموزشی ـ توجیهی روحانیون مستقر در لرستان که امروز چهارشنبه، ۱۵ شهریورماه در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: شرف مکانی و شرف زمانی واقعه و مکان عید غدیرخم به وجود امیرالمومنین علی(ع) است.
وی افزود: در غدیر خم نبوت خاتمه پیدا کرد و امامت شروع شد این در حالی‌است که هدف غدیر این بود که تمام انسان‌ها در لوای امامت پرورش پیدا کنند.
حجت‌الاسلام مهدوی‌امین با اشاره به این‌که درجه قرب انبیا به خداوند درجه ولایت آنها بود، اظهارکرد: مقام ولایت درجه قرب به خداوند است،  ائمه ما وارث انبیاء هستند.
وی با بیان این‌که بحث ولایت فقیه یک بحث کلامی است، عنوان کرد: در ادامه بحث امامت باید بحث ولایت فقیه را مطرح کرد این در حالی‌است که توصیه‌ علامه امینی صاحب کتاب «الغدیر» در خصوص بیان مقام و جایگاه امیرالمومنین در تبلیغ است.
 حجت‌الاسلام مهدوی عنوان کرد: نبی مکرم اسلام در غدیرخم خطبه‌ای خواند که در این خطبه پیامبر اسلام بیش‌از چهل مرتبه نام امام علی(ع) را می‌برد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان این‌که روحانیت باید مردمی باشند، تصریح کرد: وجود روحانیون مستقر از فعالیت‌های خوب دینی در راستای مردمی بودن روحانیت است این در حالی‌است که توجه به معیشت روحانیون ضرورت دارد.
وی با اشاره به این‌که باید هزینه‌ای برای کار فرهنگی در اختیار روحانیون قرار بگیرد، گفت: در ایام مختلف سعی می‌شود از خانواده‌ها، همسران و فرزندان روحانیون تجلیل شود.
حجت‌الاسلام مهدوی عنوان کرد: روحانیون باید با مردم باشند این در حالی‌است که در تمام فیلم‌های سینمایی که با موضوع روحانیت ساخته شده است به مردمی بودن روحانیون اشاره دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان حضور روحانیون در جمع مردم را مطالبه جامعه دانست و افزود: در طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی، روحانیون مستقر محور فعالیت در طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند.
captcha